Mihnea Costoiu: Universitatea Politehnica a acordat titlul de Doctor Honoris Causa Prof.dr. Hans Jürgen Prömel
Autor: Scutaru Cristina pe 27 feb, 15:12 | Educatie

Universitatea Politehnica din București a acordat titlul de Doctor Honoris Causa domnului Prof.dr. Hans Jürgen Prömel de la Universitatea Tehnică Darmstadt din Germania.

”Personalitate științifică de renume mondial, domnul Prof.dr. Prömel a abordat, prin cercetarea sa, domenii diverse ale probabilisticii și matematicii, dar și interacțiunea acestor științe cu științele naturii sau ingineria.

Realizările de excepție ale domniei sale, ca om de știință, ca educator, ca lider al mai multor comunități științifice - dar și sprijinul important la colaborarea dintre Universitatera Politehnica din București și Universitatea Tehnică din Darmstadt - sunt doar câteva dintre motivele pentru care ne simțim onorați să îl avem ca membru al comunității noastre”, a fost mesajul lui Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnica Bucureşti.

      Vezi această postare pe Instagram

Universitatea Politehnica din București a acordat titlul de Doctor Honoris Causa domnului Prof.dr. Hans Jürgen Prömel de la Universitatea Tehnică Darmstadt din Germania. Personalitate științifică de renume mondial, domnul Prof.dr. Prömel a abordat, prin cercetarea sa, domenii diverse ale probabilisticii și matematicii, dar și interacțiunea acestor științe cu științele naturii sau ingineria. Realizările de excepție ale domniei sale, ca om de știință, ca educator, ca lider al mai multor comunități științifice - dar și sprijinul important la colaborarea dintre Universitatera Politehnica din București și Universitatea Tehnică din Darmstadt - sunt doar câteva dintre motivele pentru care ne simțim onorați să îl avem ca membru al comunității noastre.

O postare distribuită de Mihnea Costoiu (@mihnea_costoiu) peFeb 27, 2020 la 12:13 PST

Te-ar putea interesa și ....
Educatie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri