Muncitori români, transportați pe Aeroportul din Cluj, în intervalul orar de restricție totală. Prefectul județului, explicație
Autor: Ema Apostu pe 09 apr, 17:25 |  Coronavirus

Imagine cu rol ilustrativ

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a vorbit despre situația miilor de muncitori români transportati către aeroport, pentru plecarea spre Germania, într-un interval orar în care ieșitul din casă este restricționat total (22.00 - 6.00).

"Este o anchetă penală în curs cu privire la încălcarea articolului 352, zădărnicirea combaterii bolilor, şi poliția îşi face treaba, colectează toate datele. Vom vedea care este rezultatul acestei anchete. Într-adevăr, suprinzător modul în care au ajuns toţi aceşti oameni aici", a declarat Mircea Abrudean, la Antena 3.

"Verificăm modul în care au fost verificate transporturile şi filtrele. Avem filtre peste tot. Asta se analizează în prezent. Cred că au prezentat documentele pe baza cărora pot călători, declaraţii şi contracte de muncă, şi intervalul orar le permitea să facă asta. Este singura mea explicaţie pentru că oamenii nu au ajuns toţi aici la 7.00. Au venit pe rând. Vom lua măsurile care se impun, dacă se constată că cineva nu şi-a făcut treaba, aşa cum reiese de aici", a mai declarat prefectul județului Cluj.

 

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri