Mii de videoclipuri, interzise de Youtube. Motivul, halucinant
Autor: Florin Răvdan pe 22 aug 2019 / 10:59 | Multimedia

Youtube

Mii de videoclipuri au fost interzise de canalul Youtube, după ce utilizatorii au depus mai multe sesizări. Motivul, însă, nu are nicio legătură cu realitatea. 

Youtube a eliminat de pe site mai multe videoclipuri cu lupte între roboţi, deoarece ar fi încălcat legea privind cruzimea împotriva animalelor. Povestea a ieşit la lumină după ce unul dintre concurenţii în luptele cu roboţi a primit un mesaj de la platformă în care i se explicau motivele îndepărtării unuia dintre filmuleţele postate de el. 

"Mesajul spunea că am postat un videoclip al cărui conţinut indică provocarea deliberată de suferinţă unui animal, lucru interzis pe Youtube. Practic, videoclipurile cu lupte între roboţi sunt categorisite drept cruzime împotriva animalelor", a povestit Jamison Go, concurentul în lupte cu roboţi. 

Ce spune Youtube

 

Reprezentanţii companiei spun că totul a fost doar o greşeală cazată de moderarea excesivă. Mai mult, cei de la Youtube au afirmat că nu au nicio politică împotriva publicării de videoclipuri cu roboţi care se luptă. Toate filmuleţele şterse au fost repostate. 

 

Te-ar putea interesa și ....
Multimedia Vezi toate articolele
Crossuri parteneri