Militarii au luat țeapă în Sectorul 6. ”Ori e într-un binemeritat concediu, ori nu-i pasă!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
foto pixabay, ilustrativ
foto pixabay, ilustrativ
Val Vâlcu a comentat un subiect despre care nu se vorbește dar care se întâmplă în Sectorul 6 al Capitalei.

Conform ordinului Ministerului Apărării, pensionarii militari sunt înscriși la vaccinare de centrele militare. Personalul centrului militar au făcut din vreme înscrierile, telefonic. În sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, în toată Capitala s-au vaccinat! În schimb, la Sectorul 6, pensionarii militari au luat țeapă, conform unor informații DCNews.

”Probabil comandantul centrului militar de la Sectorul 6 o fi într-un binemeritat concediu, ori nu știe să bată la calculator, ori nu i-a păsat.” a comentat jurnalistul Val Vâlcu, care a subliniat că ”Într-un grup destul de sudat, cum sunt militarii, s-a aflat imediat ce se întâmplă în alte sectoare. Apar tensiuni, în mod evident! Adică, colegul meu Vasile a fost vaccinat în prima zi de vaccinare, iar celor de la Sectorul 6 nici nu le-a spus când vor fi vaccinați. Ei au impresia că nici nu au fost programați și sunt supărați pe ministrul Apărării însuși, pentru că până acum îi programau nepoții sau se programau singuri.”

Vezi și: EXCLUSIV  Fomulare completate pe trotuar pentru vaccinarea anti-COVID-19. Val Vâlcu: Demența DEMENȚEI. E de noaptea minții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel