Ministerul de Interne, mesaj de ULTIMĂ ORĂ, după moartea lui Emi Pian
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Ministerul de Interne a făcut declarații, duminică, 9 august. 

Pe fondul criticilor primite în spațiul public referitoare la desfășurarea priveghiului și a înmormântării lui Emi Pian, unde s-a adunat foarte multă lume, fără a respecta distanțarea socială, MAI a venit cu precizări. 

"Jandarmeria și Poliția Română au la îndemână metode specifice pentru a ajunge la un rezultat bun. Criticile din spațiul public pot fi constructive, dacă sunt realizate cu bună credință. Întotdeauna ne-am autosesizat, dacă a fost necesar. Ordinea publică a fost păstrată și nu am avut situații de risc pentru oameni, ceea ce demonstrează că polițiștii și jandarmii și-au făcut datoria. Persoanele care nu au respectat reglementările legale au fost, desigur, sancționate. Suntem aici pentru a proteja cetățenii României, și nu pentru a tolera încălcarea legilor", a transmis, duminică, Ministerul de Interne.

Câte amenzi a dat Jandarmeria la înmormântarea interlopului Emi Pian

Jandarmeria Capitalei a anunţat că au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, în timpul funeraliilor liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi duminică pentru a supraveghea funeraliile lui Emi Pian. Jandarmeria susţine că a fost prezentă, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, 'pentru prevenirea eventualelor incidente'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel