Miniștrii USR PLUS, ședință în biroul lui Dan Barna - surse
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dan Barna
Sursa foto: Facebook Dan Barna
Vicepremierul Dan Barna i-a convocat pe miniștrii USR PLUS într-o ședință, care va avea loc la ora 12.00.

Dan Barna i-a convocat pe miniștrii USR PLUS în biroul său de la Palatul Victoria, pentru a decide dacă vor participa la ședința Executivului de joi, care este programată la ora 13.00, au declarat, pentru Mediafax, surse din Alianță.

Întâlnirea dintre vicepremierul Dan Barna, lider USR, și miniștrii alianței USR PLUS va avea loc la ora 12.00. Tema discuțiilor va fi participarea sau boicotarea ședinței Executivului, au precizat, pentru Mediafax, surse din conducerea Alianței USR PLUS.

Florin Cîțu nu mai are susținerea USR PLUS

„Intenția noastră este de a nu valida nicio acțiune a premierului Cîțu, dar vom decide la 12.00 cum vom acționa”, potrivit surselor citate.

Alianța USR PLUS a anunțat că Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru și a cerut de urgență o ședință a Coaliției pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premier, după ce prim-ministrul l-a revocat din funcția de ministru al Sănătății pe Vlad Voiculescu.

Ședinţă de Guvern va avea loc astăzi, la ora 13.00 după ce, ieri, miniştrii USR au refuzat să participe. Tot ieri, premierul Florin Cîțu a spus că nu o mai poate întârzia pentru că se iau decizii cheie pentru oameni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel