Ministrul Drulă acuză „imperiul subteran al lui Rădoi” și aseamănă sindicatul de la metrou cu un cartel
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ministrul Cătălin Drulă acuză „interesele mafiote“
Ministrul Cătălin Drulă acuză „interesele mafiote“
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a explicat că conflictul de la metroul bucureștean este mai degrabă o luptă cu „imperiul subteran al lui Rădoi”.

Potrivit Agerpres, ministrul a transmis la Digi 24: „Da, [Ion Rădoi]a fost în spatele mișcării de la metrou. E în spatele a ceea ce s-a întâmplat la metrou nu azi, ieri, ci de vreo 20 de ani, cel puțin. Absolut. Oamenii ăștia sunt un pic versați. Ei știu că nu pot face grevă, pentru că nu le permite legea stării de alertă, știu că oprirea voluntară a lucrului are niște reguli. Au venit special oameni care nu erau în tură”.

„Oamenii aceștia se uită la Rădoi cu teamă, pentru că Rădoi a fost mai tare decât miniștri, decât prim-miniștri, decât președinți. Oamenilor le e frică pentru pâinea lor, pentru locul de muncă, pentru viitor. Tocmai de aceea este foarte important să nu negociem legea. Informațiile pe care le am arată sunt că acolo au fost chemați și oameni care nu aveau legătură cu metroul, chiar comercianți. Brusc, la miezul zilei de vineri s-au trezit că au o formă de reprezentare sindicală. S-a făcut o delegație care a mers la Prefectură cu un vice-lider. Preocuparea principală a acelei delegații era cum să scape de răspundere, pentru că și-au dat seama că e groasă. De aceea, am și depus acele plângeri penale”, a continuat Drulă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel