Urmărește emisiunea live
Ministrul Educaţiei, de negăsit. CNE: Monica Anisie se eschivează
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Consiliul Elevilor din România (CNE) transmite printr-un comunicat de presă că ”ministrul educaţiei este de negăsit”, iar activitatea ministerului s-ar fi desfăşurat în mod netransparent, ignorând cu desăvârşire partenerii de dialog social.

Consiliul Naţional al Elevilor condamnă ferm atitudinea ministrului educaţiei şi cercetării, Monica Anisie, ”care se eschivează de la un dialog cu reprezentanţii elevilor, deşi, în luna noiembrie a anului trecut aceasta declara că îşi dedică întregul mandat tinerilor”, se arată în comunicatul de presă al CNE. 

"E regretabil faptul că ministrul educaţiei şi cercetării refuză cu desăvârşire să ia legătura cu reprezentanţii elevilor, ţinând cont de faptul că ne aflăm la final de an calendaristic, când se iau cele mai importante decizii privind bugetul educaţiei şi modul de desfăşurare al semestrului al doilea. Facem apel la ministrul educaţiei şi cercetării să nu mai ignore elevii din România!", a declarat Rareş Voicu, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor.

”Solicităm viitorilor guvernanţi să consulte elevii din România atunci când se iau decizii majore pentru sistemul de învăţământ, asigurându-se, în acelaşi timp, de faptul că următorul ministru al educaţiei va fi capabil de un dialog transparent şi productiv cu reprezentanţii societăţii civile”, se arată într-un comunicat de presă emis de Consiliul Elevilor din România”, au mai transmis reprezentanții elevilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel