Ministrul Mediului, criticat dur de ALDE: Imaginea este cea mai importantă
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ministrul Mediului, Costel Alexe, a fost criticat dur de politicanul ALDE Petre Ionel.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a fost criticat dur de politicanul ALDE Petre Ionel.

„Apărăm pădurea doar atunci când ne interesează! Acesta ar trebui să fie moto-ul ministrului Mediului, Costel Alexe!", a scris politicianul Petre Ionel pe Facebook. 

Apărăm pădurea doar atunci când ne interesează! Acesta ar trebui să fie moto-ul ministrului Mediului, Costel...

Posted by Petre Ionel on Friday, April 3, 2020

Imaginea este cea mai importantă

Ionel l-a acuzat pe Alexe că este preocupat numai de imaginea sa, iar acțiunile sale se schimbă odată ce camerele dispar din peisaj.

„Și-a construit o imagine de mare protector al pădurilor, de un războinic împotriva poluatorilor, însă acum vedem că toate acțiunile ministrului Mediului au fost doar acțiuni de imagine și nimic mai mult. Atunci când camerele nu mai sunt pe el și nu mai are cu ce se lăuda sau profita, Costel Alexe se transformă din << războinicul pădurilor >> în complicele tăietorilor!", se mai arată în postare.

Dezvăluirile unei colegi de partid

„Acum, toți ochii fiind ațintiți către știrile cu coronavirus, Costel Alexe a lăsat-o mai moale cu grija pentru copaci și s-a orientat către apărarea mafiei lemnului. Cel mai elocvent caz este cel dezvăluit de o colegă de partid cu Costel Alexe, fosta senatoare Mihaela Popa, cea care arată că partenerul de plantat copaci ai lui Iohannis și Orban nu este străin de afacerea care stă în spatele tăierii pădurii Bârnova – Dobrovăț, sit Natura 2000. Conform presei locale din Iași, miza afacerii este de 1 milion de euro făcuți peste noapte de firma unui taximetrist", a mai scris Ionel.

„Ipocrizia < marelui salvator > al pădurii este aceea că ne dădea asigurări că va urmări fiecare arbore din pădurile României. În schimb, ce vedem în plină pandemie de coronavirus? Camioane încărcate cu copaci tăiați! Nimeni nu îi deranjează pe tăietorii din păduri! Restricțiile, domnule Alexe, se aplică doar pentru unii? Sau pe timp de pandemie, Ministerul Mediului a luat o pauză?", a încheiat politicianul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel