Urmărește emisiunea live
Ministrul Muncii din Germania și-a amânat venirea în București, înainte de a pleca spre aeroport
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Ministrul Muncii din Germania și-a amânat venirea în București, cu doar câteva minute înainte de a pleca spre aeroport.

UPDATE: ”Vizita de lucru în România a Ministrului Federal al Muncii și Problemelor Sociale din Germania, domnul Hubertus Heil, programată să aibă loc mâine, 13 august 2020, a fost amânată, în contextul evoluției pandemiei de COVID - 19.

Domnul ministru Heil a asigurat-o pe doamna ministru Alexandru, într-o convorbire telefonică prin care a anunțat-o de faptul ca este nevoit să anuleze deplasarea la București, că dorește să vină în România în viitorul apropiat, atunci când va fi posibil.

In cursul zilei de mâine, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, doamna Violeta Alexandru, și Ministrul Federal al Muncii și Problemelor Sociale, domnul Hubertus Heil, vor avea o întrevedere de lucru prin sistem video-conferință.

Vizita oficialului german urmează să fie reprogramată la o dată care va fi anunțată ulterior.” anunță comunicatul Ministerului Muncii din România. 

---- 

Guvernul de la Berlin le-a comunicat autorităţilor române că ministrul Muncii nu se va ma deplasa în România, potrivit Antena 3. Anunţul vine în condiţiile extinderii listei judeţelor roşii de pe teritoriul nostru de la 7, la 17, fiind inclus şi Municipiul Bucureşti pe harta zonelor din România cu risc ridicat de răspândire a coronavirusului. 

Ministrul german ar fi trebuit să se întâlnească mâine cu premierul Ludovic Orban şi se pare că avea programată o deplasare la Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel