Minor dispărut în apele brațului Borcea. Era la scăldat cu familia
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de adamtepl de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de adamtepl de la Pixabay
A fost demarată o operațiune de căutare a unui copil de 14 ani, înghițit de apele brațului Borcea, miercuri seară. 

Un copil de 14 ani a dispărut în zona Fetești Sat, în timp ce se afla la scăldat cu familia. Dispariția minorului a fost anunță miercuri, în jurul orei 18:30.

La fața locului au fost mobilizate echipaje de pompieri cu autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și un elicopter SMURD Constanța. Scafandrii militari din cadrul Inspectorului pentru Situații de Urgență București-Ilfov participă, de asemenea, la căutări. 

Operațiunea de căutare a fost demarată de pompieri prin cercetarea luciului apei cu ajutorul bărcii pneumatice. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, Ani Cercel, a declarat că 'la locul solicitării s-au deplasat de urgenţă, trei echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Feteşti cu o  autospecială de primă intervenţie şi comandă,  o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi în sprijin a fost solicitat şi un elicopter SMURD Constanţa care survolează zona.  

Pompierii au demarat operaţiunea de căutare, prin cercetarea luciului apei cu ajutorul bărcii pneumatice. În sprijin, la faţa locului au fost solicitaţi şi scafandrii militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov. Misiunea este în dinamică.', potrivit Adevărul.

Pe 21 iunie, două surori de 11 și 12 ani au dispărut după ce au căzut în Dunăre, la Isaccea. Ele nu au fost găsite nici până în prezent. 

Mama celor două surori dispărute în Dunăre știe că 'sunt la ortoped, că le-a lovit o mașină'

Pare-se că fetele voiau să-și facă poze sau filmulețe pentru TikTok, la mal, într-o zonă neamenajată. Una dintre fete a alunecat în apă, iar cealaltă a încercat să o salveze, dar a căzut și ea. 

Fetele se aflau în grija rudelor, ambii părinți fiind plecați la muncă în străinătate. 

'Au vrut să facă Tik Tok-uri, uite acum le căutăm'

Unchiul lor a povestit că 'au venit aici, s-au scăldat, au vrut să facă Tik Tok-uri, uite acum le căutăm. A intrat aia mai mare cica prima. Au mai rămas 2 copii la distanţă, au văzut şi a ţipat la sor-sa să îi dea mâna în ajutor şi a tras-o şi pe ea, s-au dus amândouă.', potrivit Observator.

Mama știe că pe fete 'le-a lovit o mașină'

Conform sursei citate, cele două fete mai au un frate și trei surori. Mama, care este plecată la muncă în Anglia, nu știe despre dispariția fetelor. Rudele nu au curajul să îi spună ce s-a întâmplat, de fapt. 

'Nu ştie (n.red. mama). I-am spus că sunt la ortoped, că le-a lovit o maşină', a declarat mătușa copilelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel