Minoră obligată de iubit să se prostitueze, în Timiș
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Ulrike Mai de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Ulrike Mai de la Pixabay
Procurorii de la DIICOT, Serviciul Teritorial Suceava, au finalizat cercetările într-un caz care vizează exploatarea sexuală a unei fete din Mălini, când aceasta era încă minoră.

Un bărbat și o femeie din municipiul Lugoj, județul Timiș, vor fi judecați pentru comiterea infracțiunii de trafic de minori. Faptele au avut loc la final de an 2014, început de an 2015, scrie Monitorul de Suceava. 

Structurile de combatere a crimei organizate au acționat prima dată în acest caz în vara anului 2016. Atunci, în urma unor percheziții, Romeo C. și Angelica Niculina V., zisă Natașa sau Zâna, au fost arestați în lipsă.

Personajul central al cazului este Romeo-Constantin C., în vârstă de 31 de ani, acuzat că a venit la Suceava și, folosindu-se de metoda „LoverBoy”, a ademenit o fată de 17 ani să meargă cu el în localitatea de domiciliu. Fata a crezut că și-a găsit un iubit cu care își poate face un viitor, doar că, ajunsă la Timiș, a fost obligată să se prostitueze.

Ea abandonase școala și nu se înțelegea cu părinții. Fata a fost cazată într-un apartament din Lugoj unde locuia și Angelica Niculina V., zisă „Natașa” sau „Zâna”, și ea inculpată în dosar.

În perioada 24 decembrie 2014-14 ianuarie 2015, fata a fost ținută în acel apartament, unde, susțin procurorii, a fost determinată să întrețină relații sexuale contracost, banii obținuți de la clienți fiind însușiți de cei doi inculpați, rezultă din anchetă.

În rechizitoriul de trimitere în judecată se arată că minora a fost constrânsă atât fizic de Romeo C., prin exercitarea de violențe, cât și psihic, prin amenințarea cu acte de violență.

Minora din Mălini primea doar mâncare, iar atunci când s-a împotrivit i-au fost aplicate mai multe lovituri. 

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel