Urmărește emisiunea live
Minori acuzați de tentativă la omor calificat, în Suceava
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Minori acuzați de tentativă la omor calificat / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Minori acuzați de tentativă la omor calificat / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
A fost dispusă trimiterea a patru minori din Suceava pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a patru inculpaţi minori, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, scrie Monitorul de Suceava.

Cei patru tineri din orașul Vicovu de Sus sunt acuzați că la mijlocul lunii ianuarie s-au înțeles și organizat între ei pentru a-l atrage pe un tânăr de 19 ani într-o zonă mai izolată din oraș, unde l-au lovit cu obiecte contondente special avute asupra lor pentru comiterea agresiunii.

Sămânța răzbunării a încolțit în cursul anului trecut, când Vasile Ionuț, un tânăr de 19 ani din comuna Bilca, a avut un incident cu un minor de 13 ani din Vicovu de Sus, acesta din urmă fiind un cunoscut ale celor 4 agresori. Pentru a se răzbuna pe tânărul din Bilca, minorul a apelat la sprijinul unuia dintre actualii inculpați, cerându-i acestuia să-l agreseze în schimbul unei sume de bani. Între timp, între cei doi ”asociați” a intervenit o ceartă și o agresiune, după care s-au împăcat, punându-și din nou în cap să-l pedepsească pe tânărul din Bilca.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel