Mînzatu, după afirmația lui Gorghiu: Discursul extremist al lui Iohannis este, de fapt, discursul PNL
Autor: Roxana Neagu pe 16 noi 2019 / 16:00 | Personalități politice

Corina Crețu, alături de Roxana Mînzatu

Roxana Mînzatu subliniază că toate acuzațiile la adresa PSD ea le-a trăit în Brașov, județ condus de PNL, iar astăzi constată că discursul extremist al lui Klaus Iohannis este, în realitate, discursul PNL. 

”Trăiesc în Brașov, un județ condus de PNL cam dintotdeauna după 90. Au fost ani când tot ce acuzau unii la PSD eu vedeam la PNL. Am spus mereu că tot ce avem de îmbunătățit, îmbunătățim cu noi generații și noi mentalități, în toate partidele. Eu sunt pesedistă de 20 de ani. Din facultate încă, am avut prieteni, simpatii și antiexemple în PNL. Oricât de înflăcărată a fost bătălia politică în acești 20 de ani, eu nu am generalizat și damnat niciodată. Pe nimeni. Azi, în 2019, se pare că discursul #extremist al lui Iohannis, este, de fapt, discursul PNL. Al multor generații din PNL.” a scris fostul ministru al Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, pe Facebook, în urma declarației Alinei Gorghiu despre PSD. 

Vezi aici: Alina Gorghiu vrea îndepărtarea definitivă a PSD. "Să-i ținem sub 30%. Garda sus, au doctorat în campanii electorale murdare"

 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri