Mircea Badea, APEL către Raed Arafat după ce a fost la Secția 6 de Poliție
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Mircea Badea, la Sinteza Zilei / Captură Antena 3
Mircea Badea, la Sinteza Zilei / Captură Antena 3
Realizatorul TV Mircea Badea a povestit miercuri seară, la finalul emisiunii „Sinteza Zilei”, ce a pățit la Secția 6 de Poliție. 

Înainte de a începe emisiunea „În gura presei”, Mircea Badea a povestit la „Sinteza Zilei” ce s-a întâmplat miercuri, la Secția 6 de Poliție. 

„Astăzi, mă duc la Secția 6 de Poliție pentru că instanța a demolat soluția inițială a Parchetului de neîncepere a urmăririi penale în cazul meu, fiind începută urmărirea penală in rem pentru o prostie fără de margini. Dar nu mai contează asta! Mie nu mi s-a luat declarația, asta era!”, a spus Mircea Badea.

În continuare, realizatorul TV a explicat că „eu, cu domnul polițist și cu doamna avocată a trebuit să jucăm în filmul *Badea dă declarație la Poliție despre nimic*.”

După spuse sale, a parcat „în alt cartier” și a ajuns, într-un final la locație... pe ploaie. 

„Curgeau apele pe mine, masca udă... Ce să mă mai protejeze de Covid?! Am scos o mască nouă! Alți 28 de lei.”, a adăugat Badea.

Mircea Badea a mai spus că, într-un final, a intrat într-un birou cu alți trei oameni și a petrecut acolo o oră. 

Badea, către Raed Arafat: Știți că vă susțin, dar... 

Realizatorul TV a amintit de proceduri, de dreptul de a nu da declarație, dar el... a dat-o. Vorbim de o declarație de patru fraze, dar „preambulul” a durat mult mai mult.

Domnule Raed Arafat, știți că vă susțin, vă semnalez: Domle, pentru aceste prosteli, că asta sunt, hai să se facă o procedură. Dacă tot ne uităm la petreceri, oprim oameni pe stradă, lucruri foarte importante, hai să nu punem patru oameni o oră în care s-a vorbit non-stop... Noi eram acolo ca să vorbim! Arătam ca niște psihopați, în patru metri pătrați, în timp ce noi ne păzim de pandemie. Să vedem cum facem că putem și de acasă, de pe Zoom. Mă întreba domnul polițist dacă vreau să dau declarație și ziceam *Nu!* și gata, spre exemplu. Dar dacă tot m-am dus până acolo...”, i-a transmis Mircea Badea lui Raed Arafat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel