Mircea Badea, blocat de rusoaica Irina Cerutti: Cred că și-a dat seama că am certat-o. N-ai cum mai tare de atât!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea a povestit în cadrul emisiunii „În gura presei” cum a ajuns să fie blocat pe Instagram de influencerița rusoaică Irina Cerutti. 

Mircea Badea le-a povestit telespectatorilor emisiunii „În gura presei” de la Antena3 despre „experiența lui virtuală” cu „o doamnă din Rusia, măritată cu un domn absolut respectabil, consultant bancar, deci clar milionar... El este elvețian, lucrează la bănci elvețiene.”

„Dânsa, Irina Cerutti este influenceriță. O țineți minte, am dojenit-o aici, în emisiunea noastră din România, pentru că totuși, la standarde financiare înalte, dânsa zbura la business, cu o cursă de linie. Am zis că trebuie să zboare neaparat cu un avion privat. 

Mulți i-au scris pe Instagram și dânsa, peste câteva zile, a pus poză că se urca în avion privat. Deci da, l-am pus și pe soț la o cheltuială, dar cred că e o cheltuială corectă. Am zis *Haide să mai văd, pentru că dânsa e într-o permanentă vacanță*.”, a susținut Mircea Badea.  

Realizatorul TV a arătat apoi un story pus de Irina Cerutti, în care ea face „unboxing” la un vin Dolce & Gabbana. Mircea Badea a spus că, după ce a aflat că „Dolce & Gabbana face vin rose”, „n-am rezistat și i-am scris doamnei. Dânsa mi-a și răspuns. Totuși, e corect pentru că sunt și eu cineva! I-am scris în privat.”

Mircea Badea a arătat ulterior un printscreen cu conversația lor de pe Instagram. El i-a scris „Bere Versace? Borș Armani?”, iar ea i-a răspuns „Vinul italienesc este faimos. Berea italienească, nu sunt sigură... Așa că, de ce să nu fie un pic fancy?!”. 

2. -imagine fara descriere- (badea_irina_cerutti_96939600.jpg)

„Am stat un pic să mă gândesc dacă a înțeles că am certat-o sau a înțeles că eu dau o sugestie să facă Versace bere.”, a completat el.

Badea, blocat de Irina Cerutti după ce i-a spus că „Dolce & Gabbana pare că s-a inventat special pentru ruși”

În continuare, Mircea Badea a mai arătat câteva story-uri de-ale Irinei Cerutti, dintr-o vacanță pe care și-a început-o într-un magazin Dolce & Gabbana. 

„N-am rezistat și i-am spus *Doamne, Dolce & Gabbana pare că s-a inventat special pentru ruși.* M-a blocat! Cred că și-a dat seama că am certat-o și cu vinurile... Acum m-a blocat! N-ai cum mai tare de atât.”, a dezvăluit Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel