Mircea Badea dezvăluie cum se protejează de COVID-19: ”Noaptea ca hoții”. Radu Tudor, informații din culise
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto captură foto Antena 3, imagine de arhivă
foto captură foto Antena 3, imagine de arhivă
Realizatorii TV Radu Tudor și Mircea Badea au vorbit despre ”testul” care-ți arată că ești sănătos și că nu ești infectat cu COVID, moment în care realizatorul ”În gura Presei” a dezvăluit cum se ferește de virus.

Testul este o glumă, dar poate fi și un semnal de alarmă cu privire la pierderea mirosului și gustului. Radu Tudor a spus că cel mai bun test este că mănânci o friptură și să bei un pahar de vin, pentru a verifica gustul și mirosul, moment în care Mircea Badea a intervenit. 

Vezi aici mai mult: Radu Tudor spune cel mai SIGUR TEST pentru depistarea COVID. Mircea Badea l-a contrazis

În pasa cu ”Punctul de Întâlnire”, Mircea Badea a dezvăluit că, în pandemie, a mers o singură dată la un supermarket non-stop, la ora 03:00, pentru a se asigura că nu este aglomerat, în rest și-a comandat online tot ce a avut nevoie. 

Cu privire la mersul la bezinărie, dezvăluie: ”Mă duc noaptea ca hoții la niște benzinării unde știu că ăia își pun mască. Am făcut eu un sondaj”.

Ulterior, Mircea Badea a mai spus că ”eu sunt fan mască, de spălat pe mâini, nu mai am mâini, iar de distanță fizică, nu m-am mai apropiat de o persoană...”, mărturisind că nu o făcea nici înainte, iar viața sa în pandemie nu s-a schimbat deloc din acest punct de vedere. ”Ești virusat de mult” i-a spus Radu Tudor, care a dezvăluit că Mircea Badea are un ritual de dezinfectare în fiecare seară, inclusiv a căștii necesare în live. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel