Mircea Badea, DEZVĂLUIRE după un articol DCNews: Breaking news pe planetă. Streinu Cercel m-a tratat cu dexametazonă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Englezii au descoperit dexametazona, ca eficiență în lupta cu noul Coronavirus. Spun că dacă ar fi folosit-o de la începutul pandemiei, ar fi salvat 5.000 de vieți. România a folosit-o din martie și nu e nimic nou, fiind folosit în ATI pentru inflamațiile majore. 

Mircea Badea a subliniat, după un articol publicat pe DCNews, Adevărul despre DEXAMETAZONĂ, ”primul medicament” pentru COVID-19, descoperit de englezi. Horațiu Moldovan le-a luat fața, că ”marea descoperire anunțată de BBC, breaking news pe planetă, în România se aplică din martie, nu e nicio mare descoperire ce au făcut englezii, e un fapt banal”. 

Realizatorul de la Antena 3 a dezvăluit: ”Eu cred că am fost tratat la un moment dat cu dexametazonă, 95% sigur. La un moment dat, a luat fii-miu ceva de la grădi. Pentru el a fost minor spre nimic, dar mi-a dat mie. Prietene, am fost zombie. Nici nu știu exact ce a luat de la grădi, am fost zombie vreo cinci zile. Atunci m-a tratat doctorul Streinu Cercel, aveam o inflamație crâncenă, și cred că m-a tratat fix cu dexametazonă, care e un antiinflamator foarte puternic.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel