Mircea Badea, după faza prin care a trecut duminică: Încă mă mir că sunt în viață
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3
Realizatorul TV Mircea Badea a povestit prin ce a trecut ieri, când a condus dus-întors București - Poiana Brașov. 

În cadrul emisiunii pamflet "În gura presei" de la Antena3, ediția de duminică, Mircea Badea a spus că a condus dus-întors București - Poiana Brașov. "Încă mă mir că sunt în viață, din toate punctele de vedere.", a adăugat imediat Badea.

Realizatorul TV a explicat că "am plecat dimineață, la 9, din centrul Bucureștiului și am ajuns înapoi la 21:40."

"E foarte amuzant, de fapt. Am mers ca-n brânză. Inițial, am zis că nu e nici vacanță, ia uite cum circulă! Desigur, la podul de la Predeal se lucra pe un sens, pe o bucată de 100 de metri. Și se folosea un singur sens alternativ. 

Ideea nu e că se duc românașii la munte, că se duc bucureștenii pe Valea Prahovei sau ceva, ci pe acolo se produce transport de mărfuri, etc. DN1 leagă Nordul de Sud. Cam asta e legătura. Era banda alternativă, se terminase cu orice. La întoarcere am zis că n-am cum să nu o iau pe acolo și că o să stau două ore ca să ies din Predeal. Exclus.", a povestit Mircea Badea.

Așa că, realizatorul TV a decis să apeleze la Waze. "M-a băgat pe Cheia. Aglomerație, îți dai seama. La un moment dat, pe un sens se lucra și se circula alternativ doar pe o bandă. (râde). N-ai cum!", a mai spus el.

"Plus românii care conduceau în țeava de eșapament a celui din față. Era unu care cred că a stat lipit de bara mea două ore, crezând că astfel va ajunge mai repede. Și acum cred că mă înjură că n-a ajuns mai repede acasă. Era TIR lângă TIR, lângă basculantă, lângă mașină, românul era lipit de bara din față!", a încheiat Mircea Badea.

VEZI ȘI: Surpriză pentru Mircea Badea: Mă simt ca Simona Halep când a venit Țiriac la ziua dânsei. Vă mulțumesc!

Mircea Badea are, de aproximativ un deceniu, emisiune la Radio Zu. Și pentru că Radio Zu a împlinit recent 13 ani, realizatorul TV a primit un tort din partea colegilor. ”Mă simt ca Simona Halep când a venit Țiriac la ziua dânsei. Vă mulțumesc. Eu nu am voie cu gluten, dar este în regulă, puteți să luați glutenul din el”, a zis Mircea Badea, în direct, la Radio Zu, când a primit tortul.

Pe 13 septembrie 2021, a făcut și 17 ani de emisiune la Antena 3. (Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel