Mircea Badea, fază senzațională cu Gigi Becali: Ia-o pe asta, ce faci?
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
captură Antena 3
captură Antena 3
Traficanții de țigări din vest, care vor fi eliberați după ce un judecător a decis că sunt prea obosiți pentru a fi audiați, i-au amintit lui Mircea Badea o fază senzațională cu Gigi Becali. 

”Mi-aduc aminte de o fază senzațională cu Gigi Becali. Era audiat și era obosit - mi-am adus aminte că sunt ăștia obosiți (cei 23 acuzați de trafic de țigări de DIICOT n.r.). Și era obosit și a zis, în birou la procurori: ”bă, eu sunt obosit” - și avea cojoc d-ăla de oaie, era iarnă sau ceva - iar procurorii i-au zis că ”păi, da, dar să audiem, să facem...”. ”Fiți atenți cum facem” le-a zis Becali. Pac, și-a pus blana de oaie pe jos și s-a culcat. Ia-o pe asta, ce faci? S-a culcat omul.” a povestit Mircea Badea, la Antena 3, în pasa cu Radu Tudor. 

Declarația a venit în contextul în care cei care sunt acuzați ca fiind capii traficului de țigări din vestul țării, 23 la număr, urmează a fi eliberați, după cele 24 de ore în care au fost reținuți, pentru că un judecător a apreciat că sunt prea obosiți pentru a fi audiați. Vezi aici mai mult

Sechestru pe 622 de autoturisme și 50 de locuințe

Nu mai puțin de 23 de persoane au fost reținute după cele 157 de percheziții care au închis Aradul în urmă cu o zi. Operațiunea a fost derulată de anchetatorii de la nivel central. 76 de persoane au fost audiate. Au fost ridicat  27.200 de țigarete, 3 arme de vânătoare, precum și sumele de 301.950 de lei, 101.015 de euro și 35.880 de dolari. S-a pus sechestru asigurator pe 622 de autoturisme, 357 de terenuri, 50 de imobile de locuit, apartamente și case, și asupra părților sociale deținute la 18 societăți comerciale. 

”La data de 13.07.2021, în baza ordonanțelor de delegare ale DIICOT – Structura Centrală, ofițerii de poliție judiciară din cadrul DCCO și DICE au pus în executare un număr de 157 de mandate de percheziții domiciliare, pe raza județelor Arad, Alba, Bihor, Cluj, Caraș-Severin, Gorj, Timiș și a municipiului București, în urma cărora au fost audiate 76 de persoane și au fost ridicate 27.200 de țigarete, 3 arme de vânătoare, precum și sumele de 301.950 de lei, 101.015 de euro și 35.880 de dolari.

Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra a 622 de autoturisme, capete de tractor și semiremorci, 357 de suprafețe de teren intravilane și extravilane, 50 de imobile (apartamente și case de locuit), dar și asupra acțiunilor sau părților sociale deținute la 18 societăți comerciale.

În cursul zilei de astăzi, cei 23 de inculpați reținuți vor fi prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.” a anunțat astăzi DIICOT.  Vezi mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel