Mircea Badea îi cere lui ÎPS Teodosie „puțină coerență” după ce a zis despre coronavirus și vaccinare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Mircea Badea / Captură Antena3, arhivă
Mircea Badea / Captură Antena3, arhivă
Realizatorul TV Mircea Badea a comentat declarațiile lui ÎPS Teodosie vizavi de vaccinarea anti-Covid și i-a solicitat „puțină coerență”. 

În cadrul emisiunii „În gura presei” de la Antena3, Mircea Badea a afirmat că „vreau un pic de coerență de la ÎPS Teodosie.”

Realizatorul TV a spus, în continuare, și de ce: „Explicând de ce nu se vaccinează, ÎPS Teodosie zice: *Eu nu mă îmbolnăvesc. Nu am de ce să mă vaccinez pentru că nu mă îmbolnăvesc. Eu mă împărtășesc zilnic, deci nu mă îmbolnăvesc*.”

„După care, imediat, zice: *Vaccinul am înțeles că are unele efecte adverse.* Și enumeră niște situații nedorite, despre care crede domnia sa că ar fi efectele adverse sau conexe ale vaccinului.”, a adăugat Mircea Badea.

Așadar, ținând seamă de cele declarate de ÎPS Teodosie, Mircea Badea i-a transmis că ar trebui să recurgă și la „un pic de coerență”. 

„Păi dacă vă împărtășiți și Dumnezeu vă ocrotește de coronavirus, pe aceeași linie de coerență, tocmai pentru că vă împărtășiți, Dumnezeu nu vă apără și de efectele adverse ale vaccinului?”, a întrebat Mircea Badea. 

„De ce nu funcționează și la efectele adverse ale vaccinului? Înaltpreasfinția Sa părea temător, dar nu de coronavirus pentru că se împărtășește și îl apără Dumnezeu, ci de efectele adverse ale vaccinului. Un pic de coerență?!”, a continuat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel