Mircea Badea, ironic: Asta ar fi prima măsură pe care aş băga-o în noua Ordonanţă Militară
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mircea Badea a lansat o ironie la adresa celor care au intervenţii televizate prin Skype şi a anunţat care ar fi prima măsură pe care ar băga-o în noua ordonanţă militară. 

"Eu aş băga o măsură în noua ordonanţă militară. Vreau să scrie aşa: cine mai apare la televizor cu biblioteca în spate, direct la puşcărie. Adică gata! Măcar o lună de puşcărie pe loc. Nu mai pot cu ăştia care pozează în cercetătorii britanici. Non stop e câte unul cu o bibliotecă în spate. cred că o şi şterg înainte. Zilnic e câte unul care ne arată cât e de intelectual şi ce cărţi are pe acasă. Nu am văzut atâtea cărţi niciodată. Combinate toate cărţile văzute la televizor în ultimii 30 de ani nu fac cât am văzut în ultimele săptămâni la ăştia care apar la televizor prin skype.

Multă lume mi-a semnalat asta. Sunt şi foarte credibili cei mai mulţi dintre ei. Când îi vezi aşa, te şi întrebi dacă au citit măcar Robinson Crusoe sau Hector Mallot! De altfel, au colecţia lui Shakespeare în piele. Frăţioare, ştim cine eşti. Pare că ai scris mai mult decât ai citit!", a spus Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel