Mircea Badea, răspuns GENIAL pentru Clotilde Armand: „CIORDILDE, suparată că totuși...”
Autor: DCNews Team pe 02 oct 2020 / 09:22 | Alegeri locale 2020

Cunoscutul om de televiziune a avut o replică acidă la adresa candidatei PNL-USR-PLUS la funcția de primar al Sectorului 1 al Capitalei, după ce aceasta s-a plâns de faptul că imaginile surprinse în camera în care se aflau sacii cu voturi au ajuns la Antena 3.

Câștigătoarea alegerilor pentru primăria Sectorului 1 București a lansat o rafală de acuzații în mai multe direcții după ce imagini surprinse în încăpărea unde erau depozitați sacii cu voturi au ajuns să fie difuzate de Antena 3, în primă fază, pentru ca ulterior să fie preluată de întreaga media autohtonă: „Ne-au asigurat că acea cameră de supraveghere nu funcționează. Cum au ajuns la Antena 3?”, a tunat Clotilde Armand.

Întrebarea viitorului primar al Sectorului 1 nu a rămas fără răspuns, Mircea Badea încercând să o lămurească în cel mai original mod. Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 a postat pe contul său oficial de Facebook răspunsul pentru Clotilde Armand: „CIORDILDE, supărată că totuși camera funcționa :)))) P.S. Imaginile au ajuns la Antena3 într-un plicușor cu apă caldă”, a scris Badea pe Facebook.

Alegeri locale 2020 Vezi toate articolele
Crossuri parteneri