Mircea Badea: Secvențe de COȘMAR. E clar că nu mai avem niciun fel de șansă
Autor: Irina Constantin pe 05 aug, 09:26 | Mass-media

Mircea Badea a început emisiunea cu imagini ”de coșmar”. 

Mircea Badea a început emisiunea de marți prin a preciza că a promis ”imagini care ne arată că am compromis definitiv lupta cu pandemia”. Realizatorul ”În Gura Presei”, pe un ton grav și ironic, a continuat: ”Pur și simplu, nu știu cum să vă pregătesc pentru ceea ce urmează pentru că ceea ce veți vedea, imagini de aseară... e clar că nu mai avem niciun fel de șansă. Oamenii răi, de pe Facebook, de la televizor, au convins, o parte din populația României că virusul nu există, deci suntem, practic, sortiți pierii covidești”. 

”Coșmar, coșmar” a continuat Badea, pe același ton, înainte să dezvăluie proveniența imaginilor transmise. ”Vă rog să sunați chiar acum la ministrul Tătaru, la cel de Interne, la toți doctorii care ne spun cum suntem de vină că nu respectăm, că noi nu facem, noi nu dregem, să se comenteze aceste imagini” a mai spus realizatorul TV. 

”Secvențele de coșmar”, adică un video în care un DJ făcea atmosferă pe Praja Galipoli în fața a sute de oameni, poate chiar mii, sunt din Italia. ”Italia este țara care ne-a impus două săptămâni de carantină când mergem acolo? Aaa, da!” a continuat Mircea Badea. ”Ia uitați ce-i acolo, numai distanțare, e măști pe fețele la oameni” a mai spus realizatorul, ironic. 

Iată și capturi foto de pe imaginile transmise: 

 

Te-ar putea interesa și ....
Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri