Mircea Badea: Subiect crâncen, nu există cuvinte care să descrie. Încă zac, imaginile sunt diavolești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
O fetiță de doar cinci ani din București a fost bătută și umilită chiar de mama ei, care s-a filmat în timp ce făcea gesturile oribile. În timp ce copilul plângea și țipa, femeia continua să o filmeze în timp ce o trăgea de păr și o bătea. Mircea Badea a comentat subiectul în emisiunea sa de luni seară, de la Antena 3. 

Destinatarul imaginilor se pare că ar fi un bărbat

”Această femeie locuiește în Giulești, are o fetiță de 5 ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul. Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat. Am înțeles că fetița este la bunica ei acum, dar nici bunica nu este așa bună. Scăpați îngerașul ăsta din mâna monștrilor, să nu îi mai facă rău. Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este", a scris Mădălina, într-o postare pe Facebook, unde a publicat și poze cu femeia, dar și imagini doveditoare. 

După ce imaginile au ajuns publice, poliția s-a autosesizat

Abia după ce imaginile au apărut în spațiul public, polițiștii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 Poliţie ”s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei. Femeia a fost reținută în seara zilei de 14 septembrie, iar în cauză a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

Mircea Badea atrage atenția: trebuie găsiți beneficiarii imaginilor! 

”Subiect crâncen. Azi am zăcut și încă zac pentru că am văzut filmele, nu există cuvinte care să descrie, sunt diavolești, mai presus de toate cuvintele astea rele, dure, șocante. Sunt cuvinte goale de conținut față de ce e acolo” a început Mircea Badea emisiunea de luni. ”Eu m-am uitat la filme, ele nu sunt că o mamă își altoiește copilul sunt cu bestialitate, o mamă își torturează copilul” a punctat realizatorul TV, adăugând: ”Când am văzut filmele cu mamuta asta, cu huiduma asta complet descreierată și dezumanizată, care-și tortura copilul, care n-are de-a face cu pedepsirea, nu, o trezea din somn ca s-o tortureze și filma, atenție, era o treabă premeditată. (...) Aia mi s-a părut îngrozitor, premeditarea, ca la Târgu Jiu. Asta era cu telefonul pregătit să filmeze când își tortura copilul. Descreierata asta, dementa, nici nu știu cum să-i spun... huiduma asta care-și tortura copilul în mai multe dăți și filma când o făcea, asta sigur era în coordonarea cuiva, cine s-a uitat la imagini vede că ea presta un serviciu pentru cineva acolo. Știu că pare monstruos ce spun, așa și este, imaginile, dacă le vezi, te transformi, intri în contact cu răul cel mai esențial. Am văzut că unii spuneau că o îndemna iubitul ei, deci ea furniza acele imagini cuiva. Faptul că ele au ajuns în spațiul public a fost salvarea fetiței, dar beneficiarul imaginilor monstruoase, dacă nu va fi și el găsit, identificat și pus acolo unde-i e locul, el mâine își va găsi altă cretină, descreierată, huidumă dilie care să-și tortureze copilul. Pe planetă sunt tot felul de degenerați, sper că ne-am dat seama măcar după cazul Dincă sau după cazul cu olandezul care a venit în România ca să o omoare pe copila aia după ce a răpit-o și a violat-o, sunt pe planeta Pământ tot felul de oameni, unii dintre ei monstruoși. Imaginile aveau un destinatar, un coordonator, o fi un cetățean care se excita când vedea un copil torturat, sunt astfel de oameni pe planeta Pământ, absolut sunt, care se excită când văd tortură la copii, sunt tot felul de pedofili, de bizari. Ăștia, beneficiarii imaginilor, trebuie identificați și găsiți. Nu există pedeapsă pentru așa ceva! Ce-i faci uneia care face așa ceva? Cum o pedepsești?”. 

ATENȚIE, imaginile au un puternic impact emoțional: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel