Mircea Lucescu, implicare la FCSB: O faci atunci când ţi se cere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu nu exclude posibilitatea unei colaborări cu Gigi Becali la FCSB. Tehnicianul a declarat că ar ajuta-o pe vicecampioană să iasă din situaţia dificilă în care se află.

Prezent la meciul Dinamo-FC Hermannstadt 3-0, de luni seară, Mircea Lucescu le-a răspuns celor care l-au criticat pentru că a intrat în vestiarul celor de la FCSB înaintea meciului cu Mlada Boleslav, din Europa League, în ciuda faptului că a pregătit cele două rivale din Bucureşti, Dinamo şi Rapid.

”Vizita mea din vestiar a fost comentată de unii care habar nu aveau ce înseamnă să faci performanţă în fotbal si să ajungi la un anumit nivel la care nu mai contează nimic. E vorba de parti-pris pentru una sau altă echipă. O faci atunci când ţi se cere şi te roagă să spui căteva cuvinte. Dacă aş putea să ajut pe Steaua (n. red. – FCSB) să iasă din situaţia în care se afla, aş face cu tot sufletul. La fel aş proceda şi pentru Dinamo sau pentru orice echipă care ne-a reprezentat în Europa”, a spus Mircea Lucescu, citat de Mediafax.

Ce a declarat Gigi Becali

Recent, Gigi Becali a anunţat că şi l-ar dori pe Mircea Lucescu în funcţia de manager general la FCSB, însă a declarat că este conştient că va dificil să-l readucă pe experimentatul antrenor în fotbalul românesc.

Mirce Lucescu este liber de contract după despărţirea de naţionala Turciei, de la începutul anului 2019. În cariera sa, Lucescu le-a mai pregătit pe Corvinul Hunedoara, naţionala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beşiktaş, Şahtior Doneţk şi Zenit.

FCSB trece printr-o perioadă foarte slabă în campionat, fiind ultima în Liga 1. După şapte runde, vicecampioana a acumulat o victorie, o remiză şi cinci înfrângeri consecutive, având doar patru puncte. Pentru FCSB urmează duelul de joi cu Vitoria Guimaraes, din returul play-off-ului Europa League. Partida se va disputa în Portugalia, de la ora 22:00. În tur, la Giurgiu, scorul a fost 0-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel