Badea a intervenit în emisiunea lui Gâdea după ce a văzut la Antena 3: Este foarte greșit
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea a rămas uimit de ce a văzut la Antena 3 și a intervenit imediat, în direct, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu, vedete ale Antenei 1, au fost depistate cu coronavirus, fiind asimptomatice. Mircea Badea a reiterat faptul că este o greșeală imensă ca asimptomaticii să fie internați. Dovadă este cazul lui Andrei Ștefănescu care a fost, marți seară, la Antena 3 și a povestit prin ce a trecut. Mircea Badea a spus că atunci când vezi un om sănătos care a avut coronavirus, în sensul că nu a avut simptome, tendința este să crezi că nu este periculos. Astfel, ți se pare în regulă să încalci măsurile luate în pandemie pentru că nu conștientizezi pericolul la care te expui.

”Depistarea asimptomaticilor în România a dus la un efect prost. Să-l văd, de exemplu, pe Andrei Ștefănescu la televizor (n.r. - fusese invitat la Antena 3) care ne-a zis că nu a simțit nimic, dar i-au spus doctorii că i-au fost afectați plămânii… și că a stat în spital din această cauză… este foarte greșit din punct de vedere al percepției.

S-o văd pe Alina Pușcaș ca o divă în față la corturile medicale, neavând practic nimic, dar fiind internată că avea Covid-19, nu face decât să amprenteze percepția publică în ideea că este vrăjeală și că oamenii sunt ținuți degeaba în spital.

Cumva pare că pe Andrei Ștefănescu l-au convins că e bolnav. Este foarte greșit ce a făcut România… singura țară din lume care a făcut acestă cretinitate. 

Internarea asimptomaticilor este o măsură idioată care nu a dus decât la carantinarea absolut sporadică, întâmplătoare, a asimptomaticilor. Dacă autoritățile din România s-ar fi concentrat la implementarea măștii și a distanțăii, deja lucrurile ar fi rezolvate”, a spus Mircea Badea la Antena 3 în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel