Mirel Rădoi, anunţ legat de plecarea de la naţională. "Accept imediat"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mirel Rădoi a anunţat în ce condiţii ar pleca de la cârma naţionalei României. 

„Oferte sunt. Au fost și când eram la naționala de tineret, sunt și acum când sunt la naționala mare. Sunt și din țară, și din străinătate. Nu e vorba de Universitatea Craiova, altă echipă din Liga 1, dar nu pot să spun mai mult.

Indiferent dacă se bate la titlu sau la retrogradare, din Liga 1 sau Liga 2, dacă o echipă care are un proiect în care voi crede mă ofertează, accept imediat. Pentru că nu vin la o echipă și în două luni să-mi pun amprenta asupra jocului. Nu cred în ideea asta.

Un antrenor care vine și în două luni a adus ceva bun, nu-i un magician, e un antrenor care a speculat niște momente. O formă a jucătorilor din puncte de vedere fizic în urma vechiului antrenor, un declic care urmează după schimbarea unui antrenor, care poate aduce lucruri pozitive, nu înseamnă că el a făcut lucruri senzaționale.

Eu nu vreau să spun că în două luni sunt zmeu, pentru ca următoarele șase luni să fie negre. Mă înțeleg bine cu Dani Coman și cu domnul Niculae de la Astra, asta nu înseamnă că mi-au făcut ofertă”, a declarat Mirel Rădoi, conform Prosport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel