Mirel Rădoi, criticat după meciul cu Macedonia de Nord: Unde-i mingea şi grămada...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României
Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei României, a fost criticat după ce a afirmat, la finalul remizei cu Macedonia de Nord, că tricolorii ar fi jucat altfel dacă Armenia nu remiza cu Liechtenstein. 

”Nu pot fi de acord cu poziția selecționerului Rădoi, exprimată după meciul de aseară (n.r. miercuri seară). Selecționerul a spus că poate jocul nostru ar fi arătat altfel, în anumite momente, dacă Armenia ar fi învins-o pe Liechtenstein.

Prin această declarație, antrenorul pare că spune, indirect, că avem probleme de concentrare, ambiție și mentalitate. Să-mi fie cu iertare, dar motivația pentru a obține victoria nu trebuie să vină de la armeni. Să intrăm pe teren cu Macedonia gândindu-ne că merge bine și un egal mi se pare o abordare greșită și nesănătoasă pentru următoarele patru jocuri.

Mai ales în contextul în care urmează să jucăm și cu Germania, unde există șanse mai mari să nu luăm niciun punct”, a scris pe Facebook Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

"Unde-i mingea, şi grămada"

”A fost un meci slab, cu o echipă a României incapabilă să pună în aplicare un sistem de joc. S-a jucat pe principiul 'unde-i mingea și grămada'. Băieții noștri au fost incapabili să construiască ceva, nu am contat serios pe contraatac. Norocul nostru s-a chemat Macedonia, care, deși mai periculoasă la câteva faze, a arătat, la rândul ei, un joc slab.

Un prieten antrenor mi-a spus că poate era mai bine dacă Rădoi juca un 3-5-2 sau chiar un 4-5-1, având jucători potriviți pentru acest lucru.

Am încheiat cele trei jocuri fără să primim gol, Niță având aici un merit destul de important, dar ar fi trebuit să obținem toate cele nouă puncte puse în joc.

Sper ca etapa următoare Armenia să învingă Islanda. Așa poate că vom arăta un alt joc cu Germania. 

Calitatea tehnică, tactică, mentalitatea și inteligența în joc se dezvoltă în altă etapă a vieții. Din păcate, orice rezultat obținut astăzi în fotbal de echipele noastre este mai mult rodul norocului”, a mai scris Justin Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel