Mirela Matichescu: PNL să predea guvernarea către PSD
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mirela Matichescu a transmis un mesaj după ce Victor Costache a demisionat în plină pandemie de coronavirus.

„După demisia de astăzi a Ministrului Sănătății, PNL să predea de urgență Guvernarea către PSD

Dacă dezertarea lui V.F.Cîțu din postul de premier-desemnat părea vârful lașității din istoria politicii românești, demisia de astăzi a Ministrului Sănătății Victor Costache atinge un maximum imposibil de depășit. România a trecut printr-un război de independență, prin două războaie mondiale, o revoluție și nenumărate momente dificile. Însă NICIODATĂ un lider politic NU A DEZERTAT ÎN TIMPUL CRIZEI SAU RĂZBOIULUI.

Vedem deja că PNL nu știe cum să gestioneze criza Coronovirus. Vedem deja că nu au niciun plan economic pentru redresarea mediului de afaceri. Acum vedem și că NU AU CURAJUL să gestioneze această criză. Lucrurile nu pot rămâne așa. Lucrurile NU trebuie să rămână așa.

La ora 14.00 Klaus Iohannis este așteptat să facă delcarații. Îl îndemn cu tărie pe Președintele României să constate faptul că PNL este, din păcate, depășit de situație, și să-i ceară lui Ludovic Orban să-și depună imediat mandatul de Prim-Ministru, urmând ca până la sfâșitul zilei să numească un Guvern condus de PSD, pentru a putea combate eficient criza de sănătate și pentru a putea reduce la maximum timpii de recuperare după criza economică”, a scris Mirela Matichescu pe Facebook.

Amintim că președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de numire a lui Nelu Tătaru în funcția de ministru al Sănătății, după ce fostul ministru, Victor Costache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel