Mirela Vaida, atacată în direct. Ce e așa mare mirare?! / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Imaginile de vineri cu Mirela Vaida țipând în timp ce o femeie dezbrăcată s-a repezit asupra ei cu un bolovan au fost subiectul zilei.
Imaginile de vineri cu Mirela Vaida țipând în timp ce o femeie dezbrăcată s-a repezit asupra ei cu un bolovan au fost subiectul zilei.
Imaginile de vineri cu Mirela Vaida țipând în timp ce o femeie dezbrăcată s-a repezit asupra ei cu un bolovan au fost subiectul zilei.

Pe Facebook, părerologii s-au prins ei imediat care a fost treaba de la Acces Direct: ”circ ieftin!”, ”regie!”, ”Vaida, faci totul pentru audiență”, ”se vede că ești actriță!” 

Oricine și-ar fi putut da seama că țipetele Mirelei Vaida nu pot face parte din niciun scenariu. Dar să admitem că a jucat foarte bine teatru, să le cântăm în strună părelologilor de pe Facebook, ce ar căuta Poliția în povestea asta?! Faptul că românii nu mai au încredere nici măcar în Poliția Română spune multe despre situația în care ne aflăm.

Degeaba polițștii au transmis că ”astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Din primele date, ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”.

În ciuda implicării ”organelor”, românii conspiraționiști de pe Facebook consideră că episodul cu Mirela Vaida, alergată de o femeie cu un bolovan, prin platou, e regie ieftină. 

Pe de altă parte, ne miră că Mirela Vaida a fost atacată ”la ea acasă” și că doar norocul a salvat-o?

În România ultimilor ani, oameni ca Marian Ceaușescu, fără probleme mintale stabilite de medici, au atacat politicieni, i-au scuipat, ce-i drept, încă nu s-a ajuns la bolovani, și nu s-a luat nicio măsură. Dovadă că, aproape seară de seară, când e vreun politician care nu s-a tras în selfie cu el, Marian Ceaușescu e la sediul unei televiziuni - B1 TV în special, unde are reacții nervoase dacă nu i se cântă în strună. Sau, din când în când, îi cântă Prohodul lui Ion Iliescu, acasă la fostul președinte. E adevărat că o urare de genul ”o să mă p#ș pe mormântul tău, spurcatule”, nu doare la fel ca un bolovan, dar nici nu este prea în regulă. Vezi aici episodul la care mă refer.

Și chestiunea asta se repetă de mult timp.

Așa că de ce ne mirăm că intră oameni în studiouri să arunce cu bolovani?! Au văzut și ei că în țara asta nu prea ți se întâmplă mai nimic dacă faci o nefăcută. Pe mine nu mă miră și n-ar trebui să uimească pe nimeni din moment ce în România sunt măscărici care umblă liberi, pe stradă, fie cu acte, fie fără și atacă oameni fără să fie trași la răspundere prea mult. Până într-o zi când se va lăsa cu morți. Ne vom uimi două zile și apoi vom aștepta inerți următoarea tragedie.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel