Mirela Vaida cere DEMISIA unui politician: Cum vă permiteți? E strigător la cer! Mi se pare rușinos ce faceți!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mirela Vaida a cerut demisia unui politician.

Mirela Vaida a avut un mesaj ferm pentru primarul comunei Blegești, Alex Chirilă, după reacția acestuia în cazul Vulpița. Realizatoarea emisiunii Acces Direct s-a arătat revoltată după ce a citit că edilul a zis că Vulpița și Viorel sunt "ieftini la minte".

VEZI ȘI: EXCLUSIV Mirela Vaida și cazul Vulpița. REVOLTĂTOR: Ce nu a spus nimeni după amenda-record primită de Acces Direct

"Primarul e revoltat că i-am făcut noi comuna de râs. I-a tăiat ajutorul social lui Viorel. A mai spus că acești oameni sunt mai ieftini la minte și că profită alții mai deștepți de ei la bucurești. 

Domnule primar, dacă eu, prezentatorul emisiunii, mi-aș permite să spun că un invitat de-al meu este ieftin la minte, aș fi sancționată în secunda doi. Dumneavoastră, votat fiind de acești oameni, cum vă permiteți? Nu vreți să le scoatem un certificat medico-legal și să nu vă mai voteze? Înțeleg că la vot ei sunt egali și cu profesorii, și cu doctorii, și cu corporatiștii.

Dumneavoastră nu cumva sunteți primar datorită ăstora ieftini la minte? Cum vă permiteți să spuneți așa ceva despre ei? Ce ați făcut mi se pare foarte grav. Ar trebui să plecați acum din funcție! Dacă nu erau ăștia ieftini la minte, așa cum le spuneți dumneavoastră, cred că unii ca dumneavoastră nu erau astăzi pe poziții publice. Mi se pare rușinos ce faceți! Emisiunea aceasta este cu oameni simpli. Cum vă permiteți să spuneți că sunt ieftini la minte? E strigător la cer! În locul dumneavoastră le-aș cere iertare pentru ce ați zis și le-aș mulțumi pentru vot. M-am enervat rău”, a spus Mirela Vaida la Antena 1, în emisiunea Acces Direct.

Mirela Vaida a spus că emisiunea este lider de audienţă de mai bine de o lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel