Mirela Vaida, omul cu MILIOANE de telespectatori, audiență de 500 persoane! Cum e posibil! Așa cum puțini au văzut-o până acum! VIDEO
Autor: Anca Murgoci pe 18 iul, 09:48 | Mass-media
Exclusiv

Când vine vorba de audiență, Mirela Vaida s-a obișnuit la Acces Direct cu milioane de telespectatori. Serialul Vulpița a propulsat-o, de multe ori, pe primul loc în topul celor mai urmărite vedete TV.

Dar mai este un loc unde se strâng oameni să o vadă pe Mirela Vaida. Doar 500 de persoane... pentru că așa permite starea de alertă. Acesta va fi publicul pe care îl va avea Mirela Vaida la spectacolul ”CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ, OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!” de sâmbătă seară, 18 iulie. Deşi Teatrul de vară Herăstrău are o capacitate de aproape 2.500 de locuri, acesta va putea fi ocupat, la fiecare reprezentaţie, doar până la maximum 500 de locuri, aşa cum prevede regulamentul impus de starea de alertă.

 

 

          Vezi această postare pe Instagram                  

Repetitii! ???????????????? @teatrul.tanase #mirelavaida #live #move

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida) pe Iul 17, 2020 la 10:12 PDT

Pe 18 iulie, publicul îi va putea revedea și aplauda pe ADRIAN ENACHE, MIRELA VAIDA, ALEXANDRU LULESCU, ALEXANDRU LULESCU, NAE ALEXANDRU și CRISTIAN SIMION, OANA GHIOCA, MONALISA BASARAB, ALEXANDRA PENCIU.

Biletele s-au pus în vânzare atât online, pe www.teatrultanase.ro, aici: https://bilete.teatrultanase.ro/alege-spectacol, cât și la casele de bilete ale Sălii Savoy și Teatrului de Vară HERĂSTRĂU.

Costul unui bilet: 25 lei

Program case de bilete:

 

            Sala SAVOY - Calea Victoriei nr. 33, sector 1

            Marți - Vineri, orele 10.00 – 19.00

            Sâmbătă, orele 10.00 – 17.00

            Teatrul de Vară HERĂSTRĂU – intrare Arcul de Triumf

            Sâmbătă, orele 17.00 – 20.30 (în zilele în care au loc spectacolele)

 

Este un spectacol de Vasile Muraru și Valentina Fătu, cu ocazia căruia publicul va putea să îi revadă, să îi admire și să îi aplaude din nou pe artiștii Teatrului Tănase care abia așteaptă reîntâlnirea cu spectatorii!

”Am gândit această premieră, ca un spectacol adaptat tuturor condițiilor și măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus și a desfăşurării activităţilor culturale în condiţii de deplină siguranţă sanitară” – a declarat managerul Teatrului, VASILE MURARU. ”Pe scenă și în culise, pentru artiști și personalul tehnic, dar și în incinta grădinii de vară, pentru spectatori, vom respecta toate măsurile de protecție și distanțare socială. Titlul, regia, scenografia, coregrafia și distribuția spectacolului au fost gândite special astfel încât să respectăm regulile esențiale pentru protecția artiștilor și a personalului tehnic. Avem trei variante de distribuție, dar nu vor lipsi baletul și orchestra Teatrului”.

Prima dragoste a Mirelei Vaida: teatrul

 

Am prezentat-o pe Mirela Vaida, în cadrul unui interviu de la DC News, așa cum nu și-ar fi închipuit nimeni. Până și moderatoarea emisiunii ”Acces Direct” a rămas blocată!

"Avem un invitat pe care l-aș descrie, înainte de toate, nu drept om de televiziune, ci drept om de cultură pentru că activează foarte mult și-n teatru, și-n muzică", am spus în debutul interviului cu Mirela Vaida difuzat pe DCNEWS.RO ȘI DCNEWSTV.RO. Am prezentat-o astfel după ce a citit CV-ului vedetei.

"Dragă Anca, îți dai seama ce urmează?! Să spui că sunt un om de cultură când lumea mă percepe, de la televizor, unde fac emisiuni cu mare audiență... să-mi spui tu mie că sunt om de cultură când tocmai de-asta sunt acuzată, că promovez incultura...", a spus amuzată Mirela Vaida.

"Cred că ți-ai asumat și tu niște riscuri, un pic de hate și intrarea într-un malaxor din care cred că vei ieși pentru că am văzut cum scrii. Ești o tipă asumată altfel nu făceai interviu cu mine, în pandemie, despre Vulpița”, a conchis Mirela Vaida la DC News.

 

 

Mirela Elena Boureanu-Vaida, solistã vocalã a Teatrului de Revistã 'Constantin Tãnase'

 

Studii postuniversitare

 

2006 Masterand in "Comunicare si relatii publice", in cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA, anul II ;

2005-2006 : Master în Dreptul Comunitatii Europene", in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti (media de disertatie - 9,66);Studii universitare:

2001-2005: Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti (media de licentã - 9,35)

1997-2001 : Liceul de Informaticã 'Grigore C.Moisil' Iasi (media Bacalaureat 9,62).2001 : - atestat liceal de limba englezã

- atestat de asistent – programator

Experienta profesionalã:

 

Din februarie 2007 - angajata ca solistã vocalã a Teatrului de Revista 'Constantin Tãnase' Bucuresti.

Joacã în spectacolele : OK, Melody (musical, Regia: Cezar Ghioca), Pofta bunã la Tãnase, Nevestele vesele, O searã la Tãnase, Bufonii Regelui, Scandal în Paradis, Dai un ban dar face (Regia: Biþu Fãlticineanu), Aplauze, Aplauze, Aer bun de Savoy!, Piei, Drace !!!

2007 - Prezentator la "Favorit TV" al emisiunilor 'Primarul Favorit' si 'Rapsodia Româneascã'.

2008 - Groupie in musicalul rock'n'roll 'The Rocky Horror Show', Regia: Alexander Hausvater.

2007 - Colaborare cu Teatrul National de Operetã 'Ion Dacian', în spectacolul 'Broadway– Bucuresti', în musicalurile "Chicago" (rolul Velma) si în 'Cabaret' (rolul Sally Bowles), Regia: Beatrice Rancea.

2006–-2007 – Prezentator la "Senso TV" al emisiunii 'Tonica' (1,5h / direct / zilnic)

2004–-2006 - Redactor–Prezentator la 'Favorit TV' al emisiunilor 'Matinalul favorit' ( 4h / direct / zi) si 'Paharul favorit' (3h / direct / saptamana).

2004 :Reporter–-Prezentator la 'National TV' în cadrul emisiunii '7-12 National' al rubricilor 'Startisti', 'Casa ta', 'Paranormal'

Alte activitati:

- participari la numeroase Festivaluri de Teatru si Muzica Usoarã ;- participari la numeroase emisiuni si show-uri televizate ;- participare la Tabãra de Creatie Poeticã 'Buciumeni' 1998- participare la Tabara de Creatie Dramatica 'Satu Mare' 1998- participare la Concursul de Limba si Literatura Românã, Etapa Nationala Oradea, 1996.

Premii si participari la Festivaluri si Concursuri:

 

- Mentiune la 'Olimpiada Nationalã de Limba si Literatura Românã' - Oradea, 1996 ;- Premiul de interpretare la 'Festivalul de Estradã pentru Copii si Tineret' - Busteni, 1997 si 1998 ;- Premiul III la Festivalul de Muzicã Usoarã 'Ursuleþul de Aur' - Baia Mare, 1998- Premiul Special la concursul "Florentin Delmar" - Focsani, 1998 ;- Premiul I la Festivalul de Muzicã Usoarã 'Constelatia necunoscutã' - Suceava, 1999 ;- Premiul Special la concursul de interpretare "Constelatia Trofeelor" - Bârlad. 2000- Premiul II la Festivalul Studentesc de Muzica Usoarã 'Gaudeamus' - Brasov, 2001- Premiul II la 'Festivalul de pantomimã' Botosani, 1997- Participare la festivalul de muzica usoara "Florentin Delmar" - Focsani, 1998- Finalistã a emisiunii - concurs 'Ploaia de stele'TVR, cu piesa "Frozen" –(Madonna), editia 2000- Participare la emisiunea- concurs "Bravo Bravissimo" TVR, 2001- Finalistã a Festivalului de Muzicã Usoarã 'Mamaia' TVR, 2001

Colaborãri artistice

- Componentã a Grupului Muzical etno-dance 'Ho-ra' 2003- Componentã a Grupului Muzical latino-dance 'D'or' 2004- Solista a grupului 'V.I.P.' Iasi, 2001-2003- Colaborãri la TVR Iasi, Radio Iasi, Tele M, M-Bit, Radio Contact Iasi, Radio N-E

Turnee in Spania, Italia, Germania, China, Rep. Moldova, Olanda, Ungaria, Austria și alte țări.

Te-ar putea interesa și ....
Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri