Mirela Voicu, interviu video pentru DC News.ro și DCNewsTV.ro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mirela Voicu, jurnalistă Antena 3, a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News.ro și DCNewsTV.ro.

A fost la cele mai mari catrastrofe din România, dar și din alte colțuri ale lumii. Nu prea a avut timp să stea pe acasă, dar niciodată nu a avut senzația că merge la serviciu. Își găsea energia în faptele care se petreceau sub ochii ei. Ar fi putut fi profesoară prin prisma facultății pe care a urmat-o, dar viața a avut alt plan cu ea.

”Am fost reporter special în perioada 2005 - 2011. Am transmis de la cele mai importante evenimente din România și din lume. A fost cea mai fructuoasă perioadă a mea în sensul că am căpătat experiența terenului și a evenimentelor grave. Am fost și la războaie, și la cutremure, am fost în Afganistan. Când eram la Realitatea TV, am prins accidentul de la Balotești, apoi când eram la Antena 1 am prins accidentul de la Mihăilești. Am prins zeci, poate chiar sute de inundații în țară, un cutremur în Turcia. M-am ocupat de familiile românilor care au pierit acolo. Atunci au fost niște imagini incredibile... când au venit acasă în sicriu. Sunt multe imagini care mi-au rămas în minte. Din 2005 și până în 2011 nu cred că am stat acasă adunat un an. Am făcut muncă de teren”, povestea Mirela Voicu în exclusivitate pentru DC News.

Interviul VIDEO cu jurnalista de la Antena 3 vă invităm să-l urmăriți pe DC News.ro și DCNewsTV.ro joi, 14 mai 2020, de la ora 11.00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel