Mirela Voicu, poveste emoționantă. Cum a fost adoptată la doar două săptămâni de viață: "Au făcut un simplu act notarial şi m-a adus acasă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Mirela Voicu și-a spus povestea emoționantă. Prezentatoarea tv și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum a fost adoptată la doar două săptămâni de viață.

"Mama mea naturală provenea dintr-o familie înstărită şi, pe vremea aceea, să ai un copil care nu era recunoscut de tată era o ruşine. Atunci, ea a hotărât să nu merg la un orfelinat, ci să caute pe cineva care îşi dorea un copil. Mama naturală, după ce a născut, pentru că provenea dintr-o familie înstărită, a stat câteva luni la Breaza. Acolo, vecina doamnei unde stătea mama naturală a aflat povestea şi a căutat-o pe mama mea. Își dorea foarte mult un copil pentru că a pierdut opt sarcini.

Într-o după-amiază, mama mea a venit să mă vadă şi s-a uitat aşa la mine şi a zis "da, este fetiţă, e ok, e sănătoasă, o iau". Au venit bunicii mei, au făcut doar un simplu act notarial şi m-a adus acasă. Tata nu ştia nimic. Când a venit de la serviciu, a întrebat "Cine e ea?". Şi mama a zis "E fii-ta! Să ne trăiască!". Tata era la servicu, nu a apucat să îi spună. Din acel moment, am rămas în casa părinţilor mei. Au făcut, apoi, nişte acte şi o înţelegere ai mei cu bunicii din partea mamei să nu mă caute niciodată şi să nu ținem în niciun fel legătura, ceea ce s-a şi întâmplat", a spus Mirela Voicu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Mirela Voicu, întâlnire stranie: Am simțit că ea ar fi putut să fie mama mea naturală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel