Mișcare CRIMINALĂ cu măștile! Românii nu-și dau seama și se laudă pe Facebook
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Gest criminal în pandemie în România! Românii nu-și dau seama și se laudă pe Facebook.

Vorbim despre românii care se pozează cu masca FFP2/FFP3. O fac ca pe un act de mare vitejie în timp ce aleargă pe lângă bloc. Ei sunt  vânătorii de like-uri!

Își pun fericiți, pe Facebook, poze cum aleargă cu masca FFP2/FFP3. Jurnalistul Val Vâlcu a spus că este o crimă să folosești o astfel de mască pentru distracție!

Băi șmecherule, ai luat o mască din mâna medicului care salvează sute de bolnavi ca tu să te plimbi pe-afară și să-ți faci selfie! Vrei să arăți cât de tare ești că faci jogging în toiul stării de urgență?! Voi ar trebui să fiți drastic amendați, nu vârstnicii care au plecat să-și ia o pâine la ora 10:50, în loc de ora 11.00.

Șmecherul care a dat 20-30 de euro pe o mască FFP2/FFP3 și o folosește la alergat și grădinărit ar putea să o păstreze dacă, de exemplu, își rupe piciorul. Dacă tot le-o ia medicilor, s-o țină tot pentru el în cazul în care trebuie să meargă la spital pentru o situație medicală alta decât infecția cu coronavirus.

Cine are bani de mască FFP2/FFP3, are și de amendă! Nu poți să le ceri să le dea medicilor după ce le-au cumpărat online, dar măcar să aibă bunul simț să nu le mai afișeze pe Facebook.

Decât să amendeze vârstnici, Poliția ar putea să-i găsească foarte ușor pe șmecherii care o ard cool, pe Facebook, în pandemie făcând lucruri mai puțin esențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel