Mizele stării de alertă în Sectorul 1. Ionel Petre (ALDE): Am anticipat mișcarea de acum o lună și jumătate
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Petre Ionel
Sursă foto: Facebook Petre Ionel
Ionel Petre, vicepreședinte ALDE, a transmis un mesaj, după instituirea stării de alertă în Sectorul 1 al Capitalei.

Într-un mesaj transmis pe Facebook, Ionel Petre, vicepreședinte ALDE, a transmis un mesaj despre mizele reale ale instaurării stării de alertă în Sectorul 1.

„Păcăleala anului în București!

Din această noapte de la ora 24.00 avem in sectorul 1, stare de #alertă. Vor fi multe întrebări fără răspuns și la fel de multe scenarii însă adevărata miza a acestei stări este economică, adică dă posibilitatea încheierii unui contract de salubrizare fără respectarea prevederilor legale.

Aici este adevărata miza useristă!

Va anticipam mișcarea încă din urmă cu o lună și jumătate.

Locuitorii sectorului 1 plătesc prețul naivității cu propria sănătate și din propriile buzunare!“, a scris, pe Facebook, politicianul Petre Ionel.

Ce spunea Ionel Petre la nceputul lunii iunie

"Interesul din spatele gunoaielor din Sectorul 1. Presiunea din ultima perioadă, pusă pe seama gunoaielor din sectorul 1 nu este gratuită. Iese la iveala, pe zi ce trece iar starea de alertă sanitară, care se tot invoca, este mijlocul prin care primaria, condusă de o coadă de topor francez, va schimba prestatorul actual cu unul preluat 'de urgenta', fară transparență, unde prețul și condițiile nu mai reprezintă prioritate.

Cel mai probabil urmează o multinațională franțuzească chiar dacă în prima etapa va fi folosit vreun prestator local. Țineți aproape!", transmitea, în iunie, Ionel Petre (citește AICI).

Totodată, Ionel Petre susține că cei din PNL sunt mai preocupați de luptele interne decât de soarta PNRR-ului României.

"Ei cu PNL-ul, românii fără PNRR! Când unele țări membre UE au început sa încaseze primele tranșe de plată ale PNRR, noi asistăm la un spectacol grotesc în care candidații la președinția PNL aleargă prin țara după voturile colegilor. Observăm cu ușurință că despre Planul nostru de Redresare și Reziliență (ce nume pompos!) nici măcar nu se mai vorbește dar să mai între și la plată. Și așa, România, rămâne iarăși de căruță, bătută, datoare vândută și fără finanțare europeană. Oare țara are conducătorii pe care ii merită?!", a scris Petre Ionel pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel