MM Stoica a răbufnit: ”Rușine mare. E momentul ZERO”
Autor: Mircea F. Cristian pe 18 feb, 12:39 | Fotbal

Mihai Stoica a transmis un mesaj prin intermediul unei rețele de socializare în care îi critică dur pe jucătorii roș-albaștri după prestația dezamăgitoare din derbyul cu Dinamo.

Oficialul vicecampioanei, Mihai Stoica, consideră că partida de duminică seară a constituit ”cea mai mare rușine trăită" și că fotbaliștii lui Vintilă s-au prezentat lamentabil, tocmai când suporterii s-au reunit pentru un Clasic al României.

”Am în spate o carieră de peste 25 ani, cu mai multe realizări decât îndrăzneam să visez. Au fost și dezamăgiri. Nu gen Knattspyrnufélag, dar au fost. DOAR CĂ O RUȘINE MAI MARE DECÂT CEA TRĂITĂ DUMINICĂ NU-MI AMINTESC. Nu contează că șansele la titlu au rămas intacte sau că ei își continuă tradiția în playout. Contează doar că ne-am prezentat lamentabil în fața suporterilor care s-au întors lângă noi cu elan și speranțe. Putem să-i readucem doar dacă vom căștiga titlul. E MOMENTUL ZERO. Prestația lui Planic, venirile lui Miron și Adi Petre, precum și revenirile lui Ovidiu Popescu și Panțîru pot aduce ceea ce a lipsit. Motivație, determinare, sacrificiu. Schimbare de atitudine. Pentru că valoare este. Cine nu crede, să revadă rezumatele jocurilor cu Viitorul și Craiova din decembrie.” a scris MM Stoica pe Facebook.

Directorul sportiv de la FCSB  este convins că echipa este în fața unui „moment zero" care să însemne trezirea la viață a echipei care a obținut o singură victorie din 4 meciuri jucate în 2020.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri