Moarte teribilă pentru un cunoscut interlop. Primul mesaj al Poliției. Detalii de culise
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
În noptea de vineri spre sâmbătă, un important proxenet din Giurgiu, Iliuță Ginel Chivu, alias Bobină, și-a găsit sfârșitul, după ce a intrat în plin cu skijetul într-o barjă ancorată pe Canalul Plantelor care face legătura între stația de pompare pentru irigații și Dunărea navigabilă.

Conform polițiștilor giurgiuveni, în jurul orei 1.00 o persoană a anunțat că pe Canalul Plantelor a avut loc un accident nautic. Pompierii au intervenit de urgență și au reușit să salveze o tânără în vârstă de 28 de ani. Pentru bărbatul care conducea schijetul nu s-a mai putut face nimic fiind declarat decesul. Conform unor surse apropiate anchetei, acesta și-ar fi rupt gâtul în urma impactului cu o barjă ancorată.

Surse din poliție ne-au declarat că cel decedat se numește Ginel Chivu, alias Bobină, un cunoscut interlop din oraș care avea ca principală îndeletnicire proxenetismul. De altfel, aceleași surse au afirmat că tânăra ca îl însoțea face parte din rețeaua lui de fete și abia se întorsese din Suedia. Se pare că tânărul ar fi consumat substanțe interzise cu ocazia unei petreceri care a avut loc pe o insulă izolată de pe Dunăre, în apropiere de comuna Vedea. Acest lucru se va stabili în urma expertizei toxicologice realizată odată cu autopsia.

Se pare că acesta era în relații de prietenie cu Alexandru, fiul șefului Poliției Rutiere a Municipiului Giurgiu, Mihai Tache. Aceleași surse afirmă că Mihai Tache deține prin interpuși Hotelul Prietenia din Vama Giurgiu. Mihai Tache a fost cercetat în anul 2017 după ce ar fi participat la o partidă de vânătoare ilegală, în urma căreia un om și-a pierdut viața după ce s-a înecat într-un lac de pe raza localității Stănești, aflat în concesiune pe numele socrului.

De altfel Bobină a fost văzut în compania lui Alexandru Tache înainte de a ajunge la petrecerea de pe insulă. Conform presei centrale Alexandru Tache a recunoscut că s-a întâlnit cu Bobină dar că nu a participat la petrecere. Conform presei locale Bobină era unul dintre cei mai bogați interlopi din Giurgiu. Skijetul pe care îl conducea are un preț de catalog de 25.000 de euro. Aceasta avea și un Mercedes motorizare AMG în valoare de 150.000 de euro. Sursele afirmă că fata care-l însoțea producea în Suedia 3.000 de euro pe zi din serviciile prestate.

Conform unor documente interne, în anul 2017, la nivel național 76 de persoane au fost depistate conducând sub influența drogurilor. 40 dintre aceștia au fost descoperiți pe raza județului Giurgiu. 

Citește și: Rețea de proxeneți, destructurată. 28 de tinere ar fi fost exploatate sexual

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel