Mocioalcă: PMP și USR participă mascat la guvernare!
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Politicianul Ion Mocioalcă a făcut declarații despre PMP și USR, într-un interviu EXCLUSIV pentru DC NEWS.

„Eu vă spun că, de fapt, în dreapta nu este o poziție, ci este o complicitate. În egală măsură, cei care participă mascat la această guvernare sunt PMP în primul rând, dar și USR, care s-au mulțumit cu posturi de linia a doua, de mâna a doua dacă vreți, dar sunt complici cu liberalii în acest moment”, a comentat Ion Mocioalcă despre situația din Parlament, la DC NEWS.

„Să nu uităm că Fondul de Mediu este condus de un PMP-ist, dar nu numai acolo. Au subprefecți, au avantaje, și eu sper ca oamenii să se prindă în final, să-și dea seama că Traian Băsescu și cu liderii județeni ai PMP-ului le arată o mână, iar cu cealaltă mână sunt buzunăriți de către aceste două partide aflate în complicitate la guvernare”, a adăugat politicianul.

„Eu sunt contrariat de atitudinea sau nepăsarea oamenilor dacă în acest moment nu s-ar realiza un vot împotriva acestor două partide. Împotriva PMP care și așa, acum 4 ani, cu voturile din Republica Moldova au depășit 5% și, în egală măsură, împotriva USR, care nu au organizații locale, nu-i vedem în viața publică decât pe cei câțiva care țipă prin Parlament sau fac grevă parlamentară. În rest, ei se înfruptă din plin de avantajele actualei guvernări”, a conchis candidatul PSD la Senatul României.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel