Modificări în grila Kanal D! Ce se întâmplă cu Ilinca Vandici, Denise Rifai, Andreea Mantea
Autor: Rodica Mitu pe 01 sep, 19:50 | Magazin

Câteva modificări importante vor avea loc în grila Kanal D. 

Câteva modificări importante vor avea loc în perioada imediat următoare în grila Kanal D. Începând de săptămâna viitoare, serialul turcesc “Nehir” va fi difuzat două zile pe săptămână, în fiecare luni și marți, de la 22:30, imediat după producția “Doctorul minune”.         

Tot de săptămâna viitoare, din 12 septembrie, seria de interviuri memorabile, cu personalități din diverse domenii de activitate, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, va putea fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 22:00.

Luni, 6 septembrie, începe un nou sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”. Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea show-ului, este gata să poarte noi perechi de concurenți în a-și găși sufletul pereche, în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ce va fi difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă, de la 16:00 și 19:00. Finală celui de-al treilea sezon, care își va desemna câștigătorii, în direct, va fi difuzată duminică, 5 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

Reamintim că miercuri, 8 septembrie, de la ora 22:30, telespectatorii vor putea urmări premieră celui de-al șaptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentat de Ilinca Vandici, la Kanal D. Emisiunea cu și despre stil va fi difuzată de miercuri până vineri, de la ora 22:30, și sâmbătă, de la ora 22:00.  

Sâmbătă, 11 septembrie, la ora 20:00, emisiunea “O nouă șansă” va debuta la Kanal D. Andreea Mantea le va aduce telespectatorilor Kanal D emoția regăsirii, a iertării și a poveștilor de viață pline de înțelesuri profunde.  

 

Cine sunt cele nouă concurente din noul sezon:

 

1. Anda Adam – artistă apreciată de muzică pop, dance și R&B. Cariera sa a început în anul 1999, devenind cunoscută după ce a colaborat cu trupa rap R.A.C.L.A., pentru melodia Nu mă uita, care s-a bucurat de un succes răsunător.

2. Nicoleta Nucă – cântăreață, pasionată și de sport și stil de viață sănătos. Artista are întotdeauna apariții elegante și sexy în același timp, foarte apreciate de fanii ei.

3. Sensy – are o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind un nume influent în domeniu.

4. Ruxi – este Social Media Influencer, regizor, scenarist și actor. Se bucură de un succes răsunător în social media, atât pe Instagram, cât și pe Youtube, ceea ce îi aduce venituri deloc de neglijat, de câteva mii de euro, lunar.

5. Ioana Filimon – este fotomodel și se bucură de succes nu doar în țară, ci și în străinătate. Este una dintre cele mai frumoase femei din România, dat fiind că în palmaresul său sunt trecute două titluri importante: Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018.

6. Otniela – actriță și influencer, Otniela este urmărită de sute de mii de fani în mediul online. Acesta nu este primul show de televiziune la care participă, în trecut fiind la Ferma.

7. Carmen Negoiță – s-a remarcat preum una dintre cele mai influente personalitați din mediul online, în ceea ce privește abordările stilistice și aspecte dintre cele mai diverse de stil de viață. Are blog și este femeie de afaceri.

8. Olga Verbițchi – Are 20 de ani și este artistă. Tânără cântăreață se bucură deja de recunoașterea unui public larg, nu doar în țară, ci și în Republica Moldova, locul în care s-a născut. În trecut, a câștigat X Factor.Cele 9 concurente de la Bravo, ai stil! luptă pentru titlu.

9. Mădălina Pamfile – s-a numărat printre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de fotomodel. Mult timp a fost asistenta prezentatorului Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Un show păcătos’, de la Antena 1.

Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri