MODIFICĂRI la dezbaterile dintre Trump și Biden. NOI măsuri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Organizatorii dezbaterilor electorale din Statele Unite ale Americii au făcut un anunț important despre viitoare dueluri televizate.

Conform Agerpres, comisia a anunțat noi măsuri cu scopul de a „menține ordinea” în viitoarele dezbateri, după prima confruntare dintre cei doi candidați la președinția americană, Joe Biden și Donald Trump, care a avut loc marți seara. „Dezbaterea de aseară a arătat clar că trebui adăugată o structură suplimentară la formatul viitoarelor dezbateri pentru a asigura o discuție mai structurată”, a declarat organismul independent într-un comunicat.

Cu 35 de zile înaintea alegerilor prezidențiale americane, care au loc într-o atmosferă tensionată, Donald Trump și Joe Biden au schimbat în fața a milioane de americani invective, batjocuri și atacuri personale, fără ca moderatorul acestui duel să îi poată împiedica să nu se întrerupă în mod regulat. Comisia „intenționează să se asigure că vor fi puse la dispoziție instrumente suplimentare pentru menținerea ordinii la următoarele dezbateri” programate pentru 15 și 22 octombrie, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel