Moment când am putea respira puțin. Dr. Cristian Oancea: Apoi... vom fi pe primul loc în Europa
Autor: Andrada Oana pe 31 iul, 13:32 | Social

Cristian Oancea, directorul Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara a vorbit despre ultimele statistici, afirmând că România va ajunge pe primul loc în Europa, în sensul negativ. 

Dr. Cristian Oancea, director al Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara a declarat vineri că este așteptată o creștere continuă a cazurilor de infectare cu Covid-19 pe teritoriul țării noastre. 

Medicul a subliniat faptul că ceea ce se întâmplă în prezent în anumite zone din țară, unde nu sunt respectate măsurile de prevenție, duce la un top în care România va fi pe primul loc. 

Dr. Oancea a mai spus că românii au dovedit că pot fi pe locul I, dar în sensul negativ. 

„Ne așteptăm la o creștere continuă. Și e bine să atingem un platou, măcar am respira un pic ușurați. Ținând cont de ceea ce se întâmplă pe litoral, la munte, plus că mai sunt acei contacți, plus focarele multiple care au apărut peste tot în țară. Nu există zi în care să nu avem focar. Cred că luminița de la capătul tunelului e o remarcă optimistă. Vom fi pe primul loc în Europa. Ne-am dovedit încă o dată că putem să fim primii, dar în sens negativ”, a spus dr. Cristian Oancea la Realitatea Plus. 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri