Moment incredibil la X FACTOR. Delia: ”A fost o luptă!” Nici Ștefan Bănică nu a rămas indiferent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Pe scena X Factor va urca o concurentă ce și-a găsit refugiul în muzică.  

În ediția din această seară, pe scena X Factor va urca  o concurentă ce și-a găsit refugiul în muzică. Tânăra, studentă la psihologie, va interpreta o piesă plină de încărcătură emoțională. Telespectatorii vor putea urmări prestația concurentei astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

Ana Maria Mustia nu a luat în considerare legătura dintre muzică și psihologie atunci când a ales să studieze acest domeniu, după cum ea însăși a declarat. Cu toate acestea, tânăra și-a făcut curaj să împartă cu publicul emoțiile transmise prin melodiile interpretate de ea, pe scena X Factor. “A fost o luptă în piesa aia, a fost cu încărcătură”, a mărturisit Delia. Nici Ștefan Bănică nu a rămas indiferent în urma momentului: „În locul lui Florin Ristei nu aș ezita nicio secundă să te iau în echipa mea”.

Telespectatorii vor putea afla dacă concurenta a impresionat într-atât de mult încât să primească un loc în Bootcamp sau nu, în această seară de la 20:30, în cea de-a noua ediție X Factor, la Antena 1.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. 

Secretul Deliei, scos la iveală la iUmor

Un maestru păpușar sosit din Bulgaria va reuși să îi sperie pe toți cei trei jurați, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, dar și să scoată la iveală un secret de-al Deliei.

Numărul maestrului păpușar se va dovedi de-a dreptul magnetic pentru Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, în cea de-a cincea ediție iUmor din acest sezon. Cei trei jurați nu își vor putea lua ochii de la păpușa de pe scenă, însă nu neapărat din cele mai bune motive.  

Mai mult, numărul de pe scenă a scos la iveală și un secret de-al Deliei. ”Mie nu îmi plac păpușile absolut deloc! Nu am avut păpușă când eram mică, sora mea a avut, iar eu îi făceam rele - o tundeam, o mâzgăleam cu pixul”, a povestit jurata. 

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel