Monica Pop desființează declarația lui Cotabiță: NU e niciun miracol, asta e CLAR! Îi spun un lucru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Monica Pop a reacționat după ce Gabriel Cotabiță a spus că infectarea cu COVID-19 i-a vindecat problemele de vedere.

La 65 de ani, Gabriel Cotabiță a trăit un nou miracol, după ce în anul 2015 a fost la un pas de moarte. În urmă cu câteva săptămâni, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19, Gabriel Cotabiță a fost internat în spital, iar acum, după ce s-a vindecat, îi mulțumește lui Dumnezeu că l-a ajutat să treacă peste, ușor. Artistul a vorbit despre întreaga experiență și mai mult, spune că virusului l-a vindecat de alte probleme pe care le avea.

Monica Pop, replică fulminantă după dezvăluirea lui Gabriel Cotabiță

"Vreau să vă spun un lucru! Eu nu știu dacă domnul Cotabiță are +1 sau -1, dar dacă s-a modificat acest aspect după ce a avut viroza asta (n.r. COVID), e perfect posibil ca virusul să-i fi afectat cristalinul. Noi știm așa: că dioptriile scad, numai în situația în care apare cataracta!

Deci nu s-a vindecat absolut deloc și să știți că așa interpretează oamenii, pentru că nu au de unde să aibă cunoștințe medicale și e normal să fie așa și vreau să vă spun că acea zicală cu: Bunica vedea să bage ață în ac fără ochelari e un lucru foarte rău ăsta, pentru că a ajuns să aibă cataractă și nu a mai ajuns să nu mai vadă deloc.

Domnul Cotabiță trebuie să meargă la un consult oftalmologic! Sunt foarte multe viroze care pot avea atingere oculară. Deci nu e niciun miracol, asta e clar! Vreau să vă spun că unul dintre colegii dvs. din media, care a avut COVID, a început boala prin afecțiune oculară, așa începe, iar oamenii de știință spun că la 4% se întâmplă asta!", a declarat Monica Pop, în direct la România TV.

Citește știrea inițială: Gabriel Cotabiță, MIRACOL după vindecarea de COVID-19: Nu-mi EXPLIC fenomenul! Cum vine ASTA? Mi s-a ÎMBUNĂTĂȚIT vederea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel