Monica Roșu, ÎNSĂRCINATĂ: Așa am aflat
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Exatlon România
Exatlon România
Fosta gimnastă Monica Roșu a anunțat că este însărcinată.

Fosta gimnastă Monica Roșu a anunțat în platoul emisiunii „Vorbește lumea” de la ProTV că este însărcinată.

Vedeta a povestit că a cumpărat un test de sarcină pentru că avea niște „senzații destul de ciudate”. La scurt timp, au apărut două liniuțe și a rămas fără cuvinte. 

„Undeva în mai s-a întâmplat fericitul eveniment. Ne întorsesem de la mare. Fusesem câteva zile la mare în iunie. Aveam așa niște senzații destul de ciudate. Ba eram happy, ba mă durea burtica. Am avut un moment de febră. Am zis că ceva nu este în regulă.

Eu nu făceam febră. Durerile de burtă și de spate existau, dar în rest nimic. Am ajuns acasă. Mi-aduc aminte că eram la spălătorie. Mă oprisem să spăl mașina, și am zis să intru într-o farmacie de lângă să iau un test. Când am ajuns acasă, Vlad m-a văzut cu testul.

Nu mai puteam să-i spun că e doar așa, să-l am în baie. L-am făcut. Am văzut cele două liniuțe. Au apărut aproape instant. Nu mai scoteam niciun sunet și m-a întrebat ce s-a întâmplat. M-am dus cu testul în living. Amândoi ne-am înroșit. Așa am aflat. Nu am putut să pregătesc nimic”, a declarat Monica Roșu la Vorbește lumea, potrivit Viva!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel