"Monştri.", filmul românesc premiat la Berlinală, prezentat la Sfântu Gheorghe într-o proiecţie de gală
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Filmul românesc "Monştri.", premiat la Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, va fi prezentat sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, într-o proiecţie de gală, înainte de a ajunge în cinematografele din ţară.

Publicul va avea prilejul de a-i întâlni pe regizorul Marius Olteanu şi pe Cristian Popa, unul dintre actorii principali, care vor oferi detalii din culisele filmului înainte de lansarea oficială în cinema.

"Debutul regizorului Marius Olteanu a avut premiera internaţională în secţiunea Forum a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, unde a fost recompensat cu Premiul Publicului Taggespiegel. În luna martie, a câştigat Marele Premiu la Sofia şi recent a obţinut Trofeul Golden Mimosa pentru cel mai bun scenariu. În România, filmul a rulat în avanpremieră la TIFF, iar din această toamnă va ajunge pe marele ecrane din toată ţara", se arată într-un comunicat de presă, remis AGERPRES.

"Monştri." este, după cum spunea regizorul Marius Olteanu, un "film despre şi pentru oameni care caută curajul de a iubi şi de a fi acceptaţi aşa cum sunt".

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, la ora 19,30, la Cinematograful Arta din Sfântu Gheorghe, filmul urmând să ruleze pe marile ecrane din ţară începând din 27 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel