Urmărește emisiunea live
Moruțan a marcat golul victoriei pentru Galatasaray, în partida cu Goztepe
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: jorono de la Pixabay
Foto: jorono de la Pixabay
Olimpiu Moruțan a marcat golul victoriei pentru Galatasaray, în partida cu Goztepe.

 Fotbalistul român Olimpiu Moruțan a reușit să marcheze golul cu care echipa sa, Galatasaray Istanbul, a câștigat meciul din etapa a 7-a a Super Ligii turce, împotriva celor de la Goztepe, care au condus la pauză. Pentru român este primul gol marcat de la transferul său de la FCSB.

Oaspeții au marcat primii pe finalul primei reprize, Cherif Ndiaye marcând cu un șut din care, după o pasă primită de la Halil Akbunar (0-1, min. 43).

La scurt timp după revenirea de la vestiare, Dervisoglu a reușit egalarea, portarul oaspeților gafând impardonabil în urma șutului său (1-1, min. 49).

Golul victoriei a fost opera românului Olimpiu Moruțan, care a marcat cu un șut perfect plasat, după o acțiune personală (2-1, min. 59). Pentru mijlocașul român a fost prima reușită în culorile noii sale echipe, de la transferul său de la FCSB.

Celălalt român din echipa turcă, Alexandru Cicâldău, a avut și el ocazia de a marca, însă portarul Irfan Egribayat a reușit să pareze șutul său, din minutul 74.

După 4 meciuri consecutive fără victorie în Super Liga Turciei și alte două înfrângeri în ultimele partide, Galatasaray a acumulat 11 puncte și se situează doar pe locul 11 în clasament, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel