Moţiune de cenzură. Ce face UDMR
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a transmis un mesaj referitor la moțiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune.

UDMR nu își dorește o soluție care să înrăutățească și mai mult posibilitățile de intervenție în cazul epidemiei Covid-19, declară la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila, referitor la moțiunea de cenzură. UDMR are și critici la adresa Guvernului Orban și va decide în grupurile parlamentare, înainte de dezbaterea moțiunii de cenzură, cum va vota.

Cseke Attila precizează că UDMR nu va semna moțiunea de cenzură: 'Noi am anunțat acum o săptămână, acum zece zile, că UDMR nu va semna moțiunea de cenzură care se preconiza a fi inițiată de către PSD și vom decide, așa cum avem procedura noastră internă, întotdeauna, în grupurile parlamentare, înainte de dezbaterea și votul moțiunii de cenzură (...). Noi nu vom aborda politicianist această chestiune, ci vom aborda strict la momentul respectiv în ce situație este țara și ce este mai eficient pentru țară'.

"Mulți nu știu ce se va întâmpla în septembrie"

Liderul senatorilor UDMR spune că „mulți nu știu ce se va întâmpla în septembrie, în ce sens va evolua criza pandemică. În nici un caz, UDMR nu își dorește să existe o soluție care eventual să înrăutățească și mai mult posibilitățile de intervenție. Evident că sunt și critici și am formulat și noi critici, nu puține, pentru că sunt de criticat multe măsuri ale Guvernului".​

PSD a anunțat că va depune moțiunea pe 17 august, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel