Moţiune de cenzură împotriva Guvernului. Denise Rifai: Iohannis are toate cărţile câştigătoare. Orban este cheia!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Klaus Iohannis-Ludovic Orban
Klaus Iohannis-Ludovic Orban
Jurnalista Denise Rifai a prefaţat rezultatul moţiunii de cenzură şi anunţă că preşedintele Iohannis are toate cărţile câştigătoare. 


"Iohannis are toate cărțile câștigătoare în mâna. Trebuie doar să joace! Și va avea tot ce și dorește: Orban Premier sau Alegeri Anticipate! Cheia se numește ORBAN.

Nici nu a picat încă Guvernul Dancila, că deja se lucrează la tot felul de scenarii prin care să i se forțeze mâna Președintelui Iohannis și să i se impună o anumită formulă guvernamentală. Și bonus, Orban Ludovic e deja prezentat că un Iepure al primului guvern despre care se spune că va fi picat în parlament de Ponta în alianța cu psd și cu câțiva pnlisti care își vor șeful executat politic.

Ce nimeni nu ia în calcul este că de dată această, Președintele Iohannis nu mai poate fi nici șantajat și nici înghesuit să facă ce nu își dorește", a scris Denise Rifai pe Facebook. 

Cum poate Iohannis să îl blocheze pe Ponta

"Iar dacă Președintele chiar va dori să le dea șah mat lui Ponta și compania, pIohannis trebuie doar să l desemneze pe Orban premier. Și să aștepte că Orban să fie "picat" în Parlament. Și mai apoi, să l desemneze din nou. Tot pe Orban Premier. Iar dacă prin absurd, parlamentarii îl vor pică din nou pe Orban, la pachet cu scurtarea mandatului lor cu un an, atunci Președintele va putea dizolvă Parlamentul și se vor putea organiza alegeri anticipate.

Deci, Iohannis, prin simplă susținere a lui Orban chiar și a două oară, le poate dejuca Toate planurile și culmea, iese triumfător din ambele situații. Fie Orban rămâne premier, așa cum este normal, el fiind cel care a făcut toată muncă de strângere a semnăturilor și voturilor pt picarea Guvernului Dancila, fie prin susținerea continuă a lui Orban - vom avea alegeri anticipate și poporul își va alege prin vot noul premier.

Ce va fi, vom trăi, vom vedea și vom povesti!", a mai scris jurnalista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel